Bumper spuiten

Een van de meest voorkomende autoschades is bumperschade. Bij een ongeluk of een slordige inparkeerpoging is uw bumper vaak het eerste onderdeel dat een beschadiging oploopt. Er zijn veel verschillende soorten bumperschades en afhankelijk van de grootte en plek van de schade kunnen wij ervoor kiezen om uw bumper volledig te spuiten. Bij kleine bumperschades hoeft in de meeste gevallen niet de gehele bumper gespoten te worden. Een alternatief voor bumper spuiten is spotrepair. Dit is een plaatselijk herstelmethode waarbij de kosten aanzienlijk lager zijn dan bij volledig bumper spuiten.  

Bumper volledig spuiten

Om uw schade te kunnen herstellen met spotrepair moet deze aan een aantal eisen voldoen. Zo mag onder andere de schade niet groter zijn dan 1 A4. Heeft u een grote lakbeschadiging op uw voor- of achterbumper? Dan zullen we de bumper volledig moet spuiten.

Om uw bumper weer als nieuw te krijgen wordt deze gedemonteerd van de auto en in een van onze speciaal ontworpen spuitcabines gespoten. Nadat de lak na het bumper spuiten is uitgehard door middel van speciale infrarood lampen wordt de bumper weer op uw auto bevestigd. Na een kleurcontrole en een poetsbeurt is uw auto weer gereed.

Bumper spuiten kosten

Bent u benieuwd naar wat een bumper spuiten u gaat kosten? Dit is afhankelijk van een aantal factoren. In de berekening van het schadebedrag kijken wij naar onder andere de herstelmethode, het merk van uw auto, de soort lak van uw auto en de grootte van de schade. Rij langs bij een van onze dichtstbijzijnde vestigingen voor een vrijblijvende prijsopgaaf. Met meer dan 40 jaar ervaring in schadeherstel zijn wij expert in bumper spuiten in omgeving Rotterdam en Lansingerland.

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>