Dak spuiten auto

De lak van uw auto loopt gemakkelijk krassen en andere schades op. De lak op het dak van uw auto is ook ontzettend kwetsbaar. Lakschade is heel vervelend, het kan namelijk de waarde van uw auto flink omlaag brengen. Gelukkig is lakschade zeer goed te herstellen. Heeft u een flinke lakbeschadiging op uw dak? Laat het dak van uw auto spuiten bij Möller autoschade. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in schadereparaties.

Lakbeschadiging autodak

Lakbeschadigingen op het dak van uw auto kan verschillende oorzaken hebben. Als uw auto vaak onder bomen geparkeerd staat zult u regelmatig te maken hebben met vogelpoep op het dak. Wanneer u de vogelpoep te lang laat zitten kan dit gaan bijten in de lak. Daarnaast hebben diverse weersomstandigheden een negatief effect op de conditie van uw autolak. Een flinke storm kan ervoor zorgen dat opvliegende takjes en zand lakbeschadigingen veroorzaken op uw dak. Maar ook de felle zon kan aanzienlijke schade aan uw auto veroorzaken. Dit zorgt voor oxidatie en het wegvagen van de kleur van de lak. Hoe langer u blijft rondrijden met lakschade, hoe hoger de kosten van het herstel worden. Laat daarom zo snel mogelijk uw dak spuiten. Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in.

Autodak spuiten

Het herstellen van de lakbeschadiging op uw dak kan aan de hand van verschillende herstelmethodes. Heeft u een kleine lakbeschadiging? In de meeste gevallen kunnen we uw schade herstellen middels spotrepair. Spotrepair is een plaatselijke herstelmethode waarbij we alleen een klein deel van het dak van uw auto spuiten. Heeft u een grote, of meerdere lakbeschadigingen op het dak van uw auto? In dat geval zullen we uw dak in zijn geheel moeten spuiten. Wij spuiten het dak van uw auto aan de hand van de laatste technieken in een van onze hightech spuitcabines. Möller maakt sinds 1979 onzichtbaar het verschil.

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>