Deur spuiten

Weer strak in de lak

Uw autodeur kan op verschillende manieren beschadigd raken. Uw boodschappenkar is bijvoorbeeld per ongeluk tegen uw deur aangerold of u heeft met uw fiets een kras op het portier achtergelaten. Lakschade aan uw deur kunt u vaak herstellen door deze gedeeltelijk of in zijn geheel te laten spuiten. Wij hebben ruime ervaring met lakschades en deuren spuiten. Voor vakkundig schadeherstel maakt u direct een afspraak bij Möller Autoschade of rijdt u langs bij een van onze vestigingen in omgeving Rotterdam en Lansingerland.

Schade autodeur behandelen

Met een beschadigde voor- of achterdeur wilt u het liefst niet te lang rondrijden. Een beschadigde deur ziet er niet mooi uit en zorgt ervoor dat uw auto in waarde daalt. Lakschade aan de deur kan op verschillende manieren worden hersteld. Lichte krasjes kunnen met polijsten verwijderd worden. Uw autodeur wordt bij Möller vakkundig opgepoetst. Bij iets grotere lakschade aan uw deur kunt u de schade plaatselijk laten bij spuiten. Deze herstelmethode wordt spotrepair genoemd. Zijn spotrepair en polijsten bij uw lakschade geen optie? Dan zullen wij uw deur volledig over moeten spuiten. Met meer dan 40 jaar ervaring in schadeherstel zijn wij expert op het gebied van auto(deur) spuiten. Rij vrijblijvend langs bij een van onze vestigingen of maak direct een afspraak voor herstel.

Deur spuiten: Hoe werkt het?

Bij Möller Autoschade spuiten wij uw auto in een van onze hightech spuitcabines naar de laatste technieken. Om uw deur goed over te spuiten wordt allereerst de deur gedemonteerd. Deze wordt grondig geschuurd zodat hij egaal is, er mogen voor het spuiten geen oneffenheden meer aanwezig zijn. Vervolgens wordt er een nieuwe grondlaag aangebracht. Deze grondlaag heeft naast een beschermende ook een verbindende functie en zal ervoor zorgen dat de lak goed kan hechten aan het plaatmateriaal. Daarna wordt de deur opnieuw grondig geschuurd. Nu er een goede stevige basis is gelegd, is het tijd om uw deur te spuiten. Nadat de deur volledig is overgespoten wordt de lak gedroogd met speciale infrarood lampen, hierdoor droogt de lak snel en gecontroleerd. Als uw overgespoten deur volledig droog is, zal deze worden gepoetst en weer worden gemonteerd. Om uw auto weer te laten stralen wordt deze na herstel uitvoerig gewassen! Zo kunt u weer veilig de weg op. Autoschade herstellen? Möller bellen! Wij zijn expert in autodeur spuiten.

 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>