Motorkap spuiten

Lakbeschadigingen aan uw motorkap kunnen verschillende oorzaken hebben zoals hagelbuien, opspattende steentjes, een ongeval met een ander voertuig of uitgebeten vogelpoep. Om uw auto weer mooi te maken kan ervoor gekozen worden om uw motorkap volledig te spuiten. Het herstellen van lakschade op uw motorkap middels spotrepair is helaas niet mogelijk. Onze autospuiters hebben ruime ervaring in motorkap spuiten. Met meer dan 40 jaar in schadereparaties zijn wij de nummer één op het gebied van schadeherstel in omgeving Rotterdam en Lansingerland.

Motorkap laten overspuiten

Schade aan de motorkap valt erg op en dat maakt het nog eens extra vervelend. Vaak zal het gehele onderdeel gespoten moeten worden in onze hightech spuitcabine. Deze cabine is speciaal ingericht om bijvoorbeeld een bumper, motorkap, portier of een volledige auto te spuiten. In onze autospuiterij kunnen wij iedere lakkleur mengen naar wens. Mede hierdoor ziet u na het motorkap spuiten geen verschil tussen het herstelde onderdeel en de lak op uw auto.

Kosten motorkap spuiten

De kosten voor het spuiten van uw motorkap worden berekend door onze calculators. Zonder gedetailleerde en specifieke gegevens is het lastig om een schattig te geven van het schadebedrag. De uiteindelijke prijs van het schadebedrag wordt bepaald door de complexiteit en de grootte van de schade maar ook aan de hand van het type auto en de autolak.  Door de moderne technische ontwikkelingen op het gebied van auto spuiten duurt het spuiten van uw motorkap helemaal niet lang. Kom langs bij één van onze vestigingen voor het berekenen van je schadebedrag. Möller autoschade staat voor u klaar.

Maak direct een afspraak 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>