Auto spuiten Rotterdam

Weer strak in de lak

Heeft u parkeerschade, steenslag op de motorkap of wilt u eindelijk uw oldtimer laten opknappen? Dan kunt u bij Möller Autoschade in omgeving Rotterdam en Lansingerland uw auto laten spuiten. Möller Autoschade beschikt over ruime ervaring in auto spuiten. Wilt u bijvoorbeeld uw bumper laten spuiten in Rotterdam? U bent bij ons op het juiste adres. Neem direct contact met ons op of rij langs bij een van onze vestigingen in Rotterdam voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Heeft u lakschade op uw bumper, dak, motorkap of deur? In de meeste gevallen moet het gehele onderdeel gespoten worden. Bij Möller spuiten we uw auto volgens de laatste technieken in een van onze hightech spuitcabines in Rotterdam. Nadat het onderdeel is gespoten en de autolak is uitgehard wassen wij uw auto zodat u weer met een stralende auto de weg op kunt.

Auto spuiten Rotterdam

Lakschade komt regelmatig voor. Heeft u lakschade opgelopen door een verkeersongeluk, steenslag, parkeerschade of vandalisme? Bij Möller lossen we dit graag voor u op. Wij hebben voor iedere autoschade een passende herstelmethode. Kleine lakbeschadigingen kunnen vaak met de herstelmethode spotrepair hersteld worden. Hierbij wordt de lakschade plaatselijk hersteld en hoeven we slechts maar een klein gedeelte van de auto te spuiten. Bij grotere autoschades wordt er vaak voor gekozen om uw auto(onderdeel) volledig te spuiten. De exacte kosten voor auto spuiten in Rotterdam worden berekend aan de hand van diverse factoren.

Hoe de lakschade aan uw auto ook is ontstaan, het is nooit leuk. Bent u op zoek naar een expert op het gebied van auto spuiten in Rotterdam? Möller autoschade staat voor u klaar. Naast het opknappen van uw auto verzorgen wij ook de complete afhandeling met uw verzekeraar. Wij werken met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij. Tijdens schadeherstel kunt u gratis gebruik maken van vervangend vervoer. Plan direct een afspraak in voor auto spuiten in Rotterdam of rij langs bij een van onze vestigingen.

Maak online een afspraak 

 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>