Autoschade Alblasserdam

Wat te doen bij autoschade?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan zo snel gebeurd zijn. Heeft u autoschade gereden in de omgeving Alblasserdam? Bij Möller autoschade maken wij uw auto graag weer als nieuw, zodat u weer snel veilig op weg kunt. Wij zijn hét nummer 1 autoschadebedrijf in omgeving Alblasserdam. Naast schadeherstel aan personenauto’s herstellen wij bedrijfswagens en behandelen wij deelspecialisaties zoals small repair, classic repair, premium- en glass repair.

Heeft u autoschade gereden maar weet u niet zo goed hoe nu verder? Er zijn een aantal belangrijke stappen die u moet ondernemen. Allereerst raden wij altijd aan om na een ongeval direct foto’s te maken van uw schade en de schade van de eventuele tegenpartij. Vervolgens dient u de schade (online) te melden bij uw verzekeraar. Nadat de schade gemeld is kunt u uw auto laten herstellen bij een willekeurig autoschadebedrijf in omgeving Alblasserdam. 

Verschillende soorten autoschade

Autoschades zijn er in verschillende soorten en maten. Bij ons schadeherstelbedrijf in omgeving Alblasserdam kunt u terecht voor het vakkundig laten repareren van diverse soorten autoschade. De meest voorkomende autoschades zijn lakschade, deukschade, bumperschade, hagelschade, ruitschade,  en total-loss.

Merkenherstel bij Möller

Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten autoschades. Voor iedere schade kiezen wij de meest geschikte herstelmethode en wij geven u graag persoonlijk advies over de beste aanpak voor het herstellen uw autoschade. Rij langs bij ons autoschadebedrijf in omgeving Alblasserdam voor advies of neem direct contact met ons op.    

Bij Möller Autoschade herstellen we uw auto in samenwerking met fabrikanten van diverse merken. Wij zijn binnen de regio Rotterdam en gemeente Lansingerland als enige door diverse merken officieel geautoriseerd. Wij werken onder andere voor de merken Porsche, Smart, Nissan, Mercedes Benz, Peugeot en Renault. Onze vakmensen zijn door deze merken opgeleid en onze werkplaatsen beschikken over de juiste tools. Wij herstellen deze merken uiteraard alleen met originele onderdelen. Uw fabrieksgarantie blijft hierdoor na herstel volledig van kracht.

Autoschadebedrijf Alblasserdam

Ons dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf in omgeving Alblasserdam is Möller Rotterdam Centrum. Deze vestiging is gelegen op de Admiraliteitskade 10 te Rotterdam en is binnen 20 minuten te bereiken wanneer u via de A16 rijdt. Wilt u liever naar een andere Möller vestiging? Al onze vestigingen liggen op een afstand van maximaal 7 km van elkaar vandaan en zijn hierdoor gemakkelijk aan te rijden vanaf Alblasserdam. Bekijk al onze vestigingen met bijbehorende contactgegevens en routebeschrijving.  

Kwaliteiten Möller Rotterdam Centrum

Natuurlijk kunt u ook met uw Ford, Kia, BMW, Skoda of Toyota bij ons terecht voor betrouwbaar en vakkundig schadeherstel. Bij Möller Centrum herstellen we schades van ieder merk volgens de allerhoogste standaards. Wij werken met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij in Nederland. Als u casco verzekerd bent, betaalt u alleen het eigen risico en eventueel de BTW indien u exclusief BTW bent verzekerd. De rest van het factuurbedrag ontvangen wij rechtsreeks van uw verzekeraar. U hoeft dan zelf niets voor te schieten, dat is wel zo makkelijk. Tijdens het herstellen van uw auto kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Möller houdt u mobiel!

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>