Autoschade Albrandswaard

Heeft u autoschade gereden in omgeving Albrandswaard maar weet u niet zo goed hoe nu verder? Er zijn een aantal belangrijke stappen die u moet ondernemen. Allereerst raden wij altijd aan om na een ongeval direct foto’s te maken van uw schade en de schade van de eventuele tegenpartij. Vervolgens dient u de schade (online) te melden bij uw verzekeraar. Nadat de schade gemeld is kunt u uw auto laten herstellen bij een willekeurig autoschadebedrijf in omgeving Albrandswaard.

Schadebedrijf Albrandswaard

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het kan snel gebeurd zijn. Heeft u autoschade gereden in de omgeving Albrandswaard? Bij Möller maken wij uw auto graag weer als nieuw. Wij zijn hét nummer 1 autoschadebedrijf in omgeving Albrandswaard. Naast schadeherstel aan personenauto’s herstellen wij bedrijfswagens en behandelen wij deelspecialisaties zoals small repair, classic repair, premium- en glass repair. 

Merkenherstel 

Bij Möller Autoschade herstellen we uw auto in samenwerking met fabrikanten van diverse merken. Wij zijn binnen de regio Rotterdam en gemeente Lansingerland als enige door diverse merken officieel geautoriseerd. Wij werken onder andere voor de merken Porsche, Smart, Nissan, Mercedes Benz, Peugeot en Renault

Onze vakmensen zijn door deze merken opgeleid en onze werkplaatsen beschikken over de juiste tools. Wij herstellen deze merken uitsluitend met originele onderdelen. Uw fabrieksgarantie blijft hierdoor na herstel volledig van kracht. Schade herstellen? Möller bellen!

Verschillende soorten autoschade

Autoschades zijn er in verschillende soorten en maten. Bij ons schadeherstelbedrijf in omgeving Albrandswaard kunt u terecht voor het vakkundig laten repareren van diverse soorten autoschade. De meest voorkomende autoschades zijn: lakschade, bumperschade, deukschade, ruitschade, hagelschade en total-loss.

Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten autoschades. Voor iedere schade kiezen wij de meest geschikte herstelmethode en wij geven u graag persoonlijk advies over de beste aanpak voor het herstellen uw autoschade. Rij langs bij ons autoschadebedrijf in omgeving Albrandswaard voor advies of neem direct contact met ons op.  

Autoschadebedrijf Albrandswaard

Ons dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf in omgeving Albrandswaard is Möller Rotterdam Spaanse Polder. Deze vestiging is gelegen op de Industrieweg 31 te Rotterdam en is binnen 20 minuten te bereiken wanneer u via de A15 en A4 rijdt. Wilt u liever naar een andere Möller vestiging? Al onze vestigingen liggen op een afstand van maximaal 7 km van elkaar vandaan en zijn hierdoor gemakkelijk aan te rijden vanaf Albrandswaard. Zo bent u ook al binnen 20 minuten bij onze vestiging Kleinpolderplein.  

Kwaliteiten Möller Spaanse Polder

Bij onze vestiging Möller Spaanse Polder kunt u terecht voor betrouwbaar en vakkundig schadeherstel. Wij herstellen schades van ieder merk volgens de allerhoogste standaards. Schade aan uw Ford, Kia, BMW, Skoda of Toyota? Kom langs bij ons schadeherstelbedrijf in omgeving Albrandswaard. Wij werken met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij in Nederland, dat is wel zo makkelijk. En tijdens het herstellen van uw auto kunt u uiteraard gratis gebruik maken van ons vervangend vervoer.

Heeft u geen tijd of mogelijkheid om uw auto bij ons af te leveren voor schadeherstel in omgeving Albrandswaard? Of rijdt uw auto niet meer? Maak dan gebruik van onze haal- en breng service. Met één telefoontje is alles geregeld. Van het invullen van het schadeformulier tot aan het puntgaaf afleveren van uw auto.

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>