Autoschade Bergschenhoek

Schade aan de auto komt nooit goed uit, helaas komt het vaker voor dan gewenst. Heeft u autoschade gereden in Bergschenhoek? Laat uw schade zo snel mogelijk herstellen. Bij Möller autoschade geven we u graag advies over het herstellen van uw auto. Met meer dan 40 jaar ervaring in schadeherstel zijn wij een begrip in gemeente Rotterdam en Lansingerland. Bij ons kunt u terecht voor het herstellen van alle soorten autoschades. Heeft u hulp nodig bij de afhandeling van uw schade? Wij helpen u van harte verder.

Autoschade, wat nu?

Nadat u schade heeft gereden met de auto en bent bekomen van de schrik zijn er een aantal stappen die u moet ondernemen om uw auto weer als nieuw te krijgen. Na het ongeval is het belangrijk om foto’s te maken van uw schade en de schade van de eventuele tegenpartij. Bel daarna uw verzekeraar of meld uw schade online. Wordt de schade vergoed door uw verzekering? Laat uw auto herstellen bij een schadebedrijf in omgeving Bergschenhoek naar keuze. Moet u de schade zelf betalen? Met onze budget oplossing FixEasy helpen we u graag verder. U berekent gemakkelijk online de schade en betaald 25% minder dan bij andere professionele schadeherstelbedrijven.

Geen schade te gek

Bij ons autoschadebedrijf in Bergschenhoek kunt u terecht voor het vakkundig laten herstellen van verschillende soorten schades. Van cosmetische- tot complexe autoschades, u bent bij ons aan het juiste adres. De meest voorkomende autoschades in Bergschenhoek zijn lakschade, deukschade, krasschade, velgschade en total-loss. Vandaag de dag wordt schadeherstel steeds complexer door de geavanceerde technologie in auto’s. Onze schadehersteller beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw auto weer als nieuw te maken. Wij werken samen met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij in Nederland.

Merkherstel

Bij onze autoschade vestiging in omgeving Bergschenhoek kunt u terecht met ieder automerk. Binnen de regio Rotterdam en Lansingerland zijn wij als enige schadebedrijf door diverse merken officieel geautoriseerd. Wij herstellen autoschades in samenwerking met de fabrikanten van onder andere Porsche, Mercedes Benz, Smart, Nissan, Renault en Peugeot. Onze werkplaatsen beschikken over de juiste tools en onze schadeherstellers zijn door deze merken opgeleid. Uw fabrieksgarantie blijft na herstel volledig van kracht doordat wij uitsluitend werken met originele onderdelen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons schadeherstelbedrijf in Bergschenhoek op.

Schadeherstel in Bergschenhoek

Ons dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf in omgeving Bergschenhoek is Möller Autoschade Lansingerland Berkel en Rodenrijs, gelegen op de Berkelse Poort 85. Vanaf Bergschenhoek bent u binnen 10 minuten bij ons op de vestiging. Rijdt uw auto niet meer? Of heeft u geen tijd of gelegenheid om uw auto bij ons langs te brengen herstel? Geen probleem. Wij komen de auto bij u ophalen! Met één telefoontje is alles geregeld, van het invullen van het schadeformulier tot aan het puntgaaf afleveren van uw auto. Tijdens schadeherstel in omgeving Bergschenhoek kunt u kosteloos gebruik maken van ons vervangend vervoer. Autoschade herstellen? Möller bellen!

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>