Autoschade Hoogvliet

Autoschades zijn er in verschillende soorten en maten. Bij ons schadeherstelbedrijf in omgeving Hoogvliet kunt u terecht voor het vakkundig laten repareren van diverse soorten autoschades. De meest voorkomende autoschades in Hoogvliet zijn: lakschade, bumperschade, deukschade, ruitschade, hagelschade en total-loss.

Bij Möller autoschade kiezen we voor iedere schade de meest geschikte herstelmethode. Wij geven u graag persoonlijk advies over de beste aanpak voor het herstellen uw autoschade. Neem vrijblijvend contact met ons op of rij langs bij ons autoschadebedrijf in omgeving Hoogvliet. Liever direct een afspraak inplannen? Regel het gemakkelijk online.

Autoschade in Hoogvliet

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het kan snel gebeurd zijn. Heeft u autoschade gereden in de omgeving Hoogvliet? Möller staat voor u klaar. Wij zijn hét nummer 1 autoschadebedrijf in omgeving Hoogvliet. Wij herstellen onder andere personenauto’s en bedrijfswagens. Wij behandelen ook deelspecialisaties zoals premium repair, small repair, classic- en glass repair.

Heeft u autoschade gereden in omgeving Hoogvliet? Er zijn een aantal belangrijke stappen die wij u adviseren om te ondernemen. Allereerst raden wij altijd aan om na een ongeval direct foto’s te maken van uw schade en de schade van de eventuele tegenpartij. Meldt vervolgens uw schade bij uw verzekeraar. Nadat de schade gemeld is kunt u de auto laten herstellen bij een schadebedrijf in omgeving Hoogvliet. Maak gemakkelijk en snel online een afspraak. 

Merkenherstel bij Möller

Binnen de regio Rotterdam en Lansingerland is Möller Autoschade als enige officieel geautoriseerd door diverse merken. In samenwerking met de fabrikanten van deze merken herstellen wij uw autoschade. Van cosmetische- tot complexe autoschades, geen schade te gek. Wij werken samen met onder andere Porsche, Smart, Nissan, Mercedes Benz, Peugeot en Renault. Onze schadeherstellers zijn door deze merken opgeleid en onze werkplaatsen beschikken over de juiste tools. Wij herstellen deze merken uitsluitend met originele onderdelen, hierdoor blijft uw fabrieksgarantie na herstel volledig van kracht.

Autoschadebedrijf Hoogvliet

Ons dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf in omgeving Hoogvliet is Möller Rotterdam Spaanse Polder. Deze vestiging is binnen 17 minuten te bereiken vanaf Hoogvliet als u via de A15 en vervolgens de A4 rijdt. Wilt u liever een afspraak inplannen bij een andere Möller vestiging? Ook onze vestiging Kleinpolderplein is binnen 20 minuten te bereiken vanaf Hoogvliet. Rijdt uw auto niet meer? Of heeft u geen tijd of mogelijkheid om uw auto bij ons af te leveren voor schadeherstel in omgeving Hoogvliet? Maak gebruik van onze haal- en breng service. Met één telefoontje is alles geregeld. Van het invullen van het schadeformulier tot aan het puntgaaf afleveren van uw auto.

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>