Autoschade Krimpen aan den IJssel

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Heeft u autoschade gereden in de omgeving Krimpen aan den IJssel? Dan wilt u dit vast zo snel mogelijk laten herstellen. Bij Möller autoschade maken wij uw auto graag weer als nieuw. Wij zijn hét nummer 1 autoschadebedrijf in omgeving Krimpen aan den IJssel. Naast schadeherstel aan personenauto’s herstellen wij bedrijfswagens en behandelen wij deelspecialisaties zoals classic repair, small repair, premium- en glass repair.

Soorten autoschades

Autoschades zijn er in verschillende soorten en maten. Bij ons schadeherstelbedrijf in omgeving Krimpen aan den IJssel kunt u terecht voor het vakkundig laten repareren van diverse soorten autoschade. De meest voorkomende autoschades zijn: uitdeuken zonder spuiten, lakschade, spotrepair, ruitschade, hagelschade en total-loss

Heeft u een ander soort autoschade? Niet getreurd! Onze vakmensen adviseren u graag over de beste aanpak voor het herstellen van verschillende soorten autoschades. Neem direct contact met ons op of rij langs bij ons schadebedrijf in omgeving Krimpen aan den IJssel.  

Autoschade: wat nu?

Heeft u recentelijk autoschade gereden maar weet u niet zo goed hoe nu verder? Er zijn een aantal belangrijke stappen die u moet ondernemen. Allereerst raden wij altijd aan om na een ongeval direct foto’s te maken van uw schade en de schade van de eventuele tegenpartij. Vervolgens is het zaak om uw schade (online) te melden bij uw verzekeraar. Nadat de schade gemeld is kunt u uw auto laten herstellen bij een autoschadebedrijf in omgeving Krimpen aan den IJssel naar keuze. 

Autoschadebedrijf Krimpen a/d IJssel

Ons dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf in omgeving Krimpen aan den IJssel is Möller Rotterdam Centrum. Deze vestiging is gelegen op de Admiraliteitskade 10 te Rotterdam en is binnen 13 minuten te bereiken wanneer u via de N210 rijdt.

Liever naar een andere Möller vestiging? Al onze vestigingen liggen op een afstand van maximaal 7 km van elkaar vandaan en zijn hierdoor gemakkelijk aan te rijden vanaf Krimpen aan den IJssel. Bekijk al onze vestigingen met bijbehorende contactgegevens en routebeschrijving. 

Merkenherstel bij Möller

Bij Möller Autoschade herstellen we in samenwerking met fabrikanten van diverse merken uw auto. Wij zijn binnen de regio Rotterdam en gemeente Lansingerland als enige door diverse merken officieel geautoriseerd. Zo werken wij onder andere voor de merken Porsche, Mercedes Benz, Smart, Nissan, Renault en Peugeot. Onze vakmensen zijn door deze merken opgeleid en onze werkplaatsen beschikken over de juiste tools. Het herstel van deze merken wordt uitgevoegd met originele onderdelen. Uw fabrieksgarantie blijft hierdoor na herstel volledig van kracht. Jaarlijks worden onze vestigingen door de importeur bezocht en beoordeeld!

Heeft u hulp nodig bij de afhandeling van uw schade? Wij helpen u van harte verder!

Kwaliteiten Möller Rotterdam Centrum

Natuurlijk kunt u ook met uw Ford, Kia, BMW, Skoda of Toyota bij ons terecht voor betrouwbaar en vakkundig schadeherstel. Bij Möller Centrum herstellen we schades van ieder merk volgens de allerhoogste standaards. Daarnaast werken wij met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij in Nederland. Als u casco verzekerd bent, betaalt u alleen het eigen risico en eventueel de BTW indien u exclusief BTW bent verzekerd. De rest van het factuurbedrag ontvangen wij rechtsreeks van uw verzekeraar. U hoeft dan zelf niets voor te schieten, dat is wel zo makkelijk! Tijdens het herstellen van uw auto kunt u gebruik maken van ons vervangend vervoer. Möller houdt u mobiel!

Heeft u geen tijd of mogelijkheid om uw auto bij ons af te leveren voor schadeherstel in omgeving Krimpen aan den IJssel? Geen probleem! Maak gebruik van onze haal- en breng service. Met één telefoontje is alles geregeld. Van het invullen van het schadeformulier tot aan het puntgaaf afleveren van uw auto. Autoschade herstellen? Möller bellen! 

 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>