Autoschade Pijnacker

Autoschade komt vaker voor dan gewenst. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het kan snel gebeurd zijn. Heeft u autoschade gereden in Pijnacker? Möller autoschade staat voor u klaar. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij specialist in schadeherstel. Wij herstellen schades van ieder merk volgens de allerhoogste standaards. En werken met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij in Nederland, dat is wel zo makkelijk!

Schadeherstel Pijnacker

Heeft u autoschade gereden in Pijnacker? Er zijn een aantal belangrijke stappen die u dient te ondernemen. Allereerst raden wij aan om na een ongeval direct foto’s te maken van uw schade en de schade van de eventuele tegenpartij. Meldt vervolgens de schade (online) bij uw verzekeraar. Nadat de schade gemeld is kunt u uw auto laten herstellen bij een autoschadebedrijf in omgeving van Pijnacker naar keuze. U kunt bij onze vestiging in omgeving Pijnacker langsrijden zonder afspraak of u kunt uw schade online melden.  

Soorten autoschade

Of u nu een zakelijke of een privé rijder bent, u bent voor iedere autoschade bij ons op het juiste adres. U kunt bij ons terecht met zowel cosmetische- als complexe autoschades. De meest voorkomende autoschades in omgeving Pijnacker zijn: lakschade, bumperschade, ruitschade, deukschade en hagelschade. Bij Möller kiezen wij altijd een passende herstelmethode voor uw schade, wij werken zo efficiënt mogelijk. Wij geven u daarnaast graag persoonlijk advies over de beste aanpak voor het herstellen van uw schade. U kunt voor gratis schadeadvies online een afspraak inplannen. 

Merkenherstel 

Wist u dat wij binnen regio Rotterdam en Lansingerland als enige officieel geautoriseerd zijn door diverse merken? Wij herstellen autoschades in samenwerking met fabrikanten van onder andere de volgende merken: Smart, Porsche, Nissan, Peugeot, Renault en Mercedes Benz. Wij herstellen deze merken uitsluitend met originele onderdelen, hierdoor blijft uw fabrieksgarantie na herstel volledig van kracht. Onze schadeherstellers zijn door deze merken opgeleid en onze werkplaatsen beschikken over de juiste tools.  

Autoschadebedrijf Pijnacker

Ons dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf in omgeving Pijnacker is Möller Lansingerland Berkel en Rodenrijs. Deze vestiging is aangesloten bij de landelijke autoschade keten Schadenet en is gelegen op de Berkelse poort 85 in Berkel en Rodenrijs. Vanaf Pijnacker centrum bent u met 10 minuten bij ons op de vestiging.

Rijdt uw auto niet meer? Of heeft u geen tijd of mogelijkheid om uw auto bij ons af te leveren voor schadeherstel in omgeving Pijnacker? Maak dan gebruik van onze haal- en breng service. Met één telefoontje is alles geregeld, van het invullen van het schadeformulier tot het afleveren van uw auto die er na herstel weer als nieuw uit ziet. Tijdens het herstel van uw auto kunt u gratis gebruik maken van ons vervangend vervoer. Autoschade in Pijnacker herstellen? Möller bellen!

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>