Autoschade Rotterdam

Schade aan de auto komt vaker voor dan gewenst en het komt nooit goed uit. Heeft u autoschade gereden in Rotterdam? Möller autoschade staat voor u klaar, wij geven u graag advies over het herstellen van uw auto. Met meer dan 40 jaar ervaring in schadeherstel zijn wij een begrip in Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor het herstellen van diverse soorten autoschades. Heeft u hulp nodig bij de afhandeling van uw schade in Rotterdam? Wij helpen u graag verder.

Geen schade te gek

Bij onze autoschadebedrijven in Rotterdam kunt u terecht voor het vakkundig laten herstellen van alle soorten autoschades. Van cosmetische- tot complexe autoschades, u bent bij ons aan het juiste adres. De meest voorkomende autoschades in Rotterdam zijn deukschade, krasschade, velgschade, lakschade en total-loss. Schadeherstel wordt vandaag de dag steeds complexer door de geavanceerde technologie en materialen in auto’s. Onze ervaren schadeherstellers beschikken over de juiste kennis om uw auto weer als nieuw te maken.

Autoschade, wat nu?

Nadat u schade heeft gereden met de auto zijn er een aantal stappen die u moet ondernemen om uw auto weer als nieuw te krijgen. Na het ongeval is het altijd belangrijk om foto’s te maken van de schade aan uw voertuig en de schade van de eventuele tegenpartij.

Bel vervolgens uw verzekeraar of meld uw schade gemakkelijk online. Wordt uw schade vergoed door de verzekeraar? Laat uw auto herstellen bij een schadebedrijf in Rotterdam naar keuze. Wordt uw schade niet vergoed of wilt u de schade zelf betalen om een deuk in de no-claim te voorkomen? Met onze budget oplossing FixEasy helpen we u graag verder. U berekent gemakkelijk en snel online de schade en betaald minimaal 25% minder dan bij andere professionele schadeherstelbedrijven.  

Merkherstel bij Möller

Bij onze herstelbedrijven in Rotterdam kunt u terecht met schades van ieder automerk. Binnen de regio Rotterdam en Lansingerland zijn wij als enige schadebedrijf door diverse merken officieel geautoriseerd. Wij herstellen autoschades in samenwerking met de fabrikanten van onder andere Smart, Nissan, Porsche, Mercedes Benz, Renault en Peugeot. Onze werkplaatsen beschikken over de juiste tools en onze schadeherstellers zijn mede door deze merken opgeleid. Wij herstellen deze merken uitsluitend met originele onderdelen. Uw fabrieksgarantie blijft hierdoor na herstel volledig van kracht. Daarnaast werken wij met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij in Nederland samen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze schadeherstel vestigingen in Rotterdam.

Schadeherstel in Rotterdam

In Rotterdam heeft u de keuze uit zes Möller Autoschade vestigingen. Onze vestigingen liggen allemaal maximaal op 7 kilometer van elkaar vandaan. Of u nu in het Centrum, in Rotterdam Zuid of Noord woont, Möller Autoschade maakt uw auto graag weer als nieuw. Met onze goede bereikbaarheid en betrouwbaar en vakkundig schadeherstel maken wij het verschil. Onze service is opvallend aangenaam. Rijdt uw auto niet meer nadat er schade is gereden in Rotterdam? Of heeft u geen tijd of mogelijkheid om uw auto langs te brengen voor herstel? Maak gebruik van onze haal- en breng service. Met één telefoontje is alles geregeld. Van het invullen van het schadeformulier tot aan het puntgaaf afleveren van uw auto. Schade herstellen? Möller bellen!

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>