Autoschade Schiedam

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het kan snel gebeurd zijn. Heeft u autoschade gereden in Schiedam? Bij Möller autoschade maken we uw auto graag weer als nieuw. Wij zijn hét nummer 1 autoschadebedrijf in omgeving Schiedam. Naast schadeherstel aan personenauto’s herstellen we bedrijfswagens en behandelen we deelspecialisaties zoals small repair, classic repair, premium- en glass repair.

Merkenherstel bij Möller

Bij Möller Autoschade herstellen we autoschades in samenwerking met fabrikanten van diverse merken. Wij zijn binnen de regio Rotterdam en gemeente Lansingerland als enige officieel geautoriseerd door diverse merken. Wij werken onder andere voor de merken Porsche, Nissan, Smart, Mercedes Benz, Peugeot en Renault. Onze schadeherstellers zijn door deze merken opgeleid én onze werkplaatsen beschikken over de juiste tools. Wij herstellen deze merken uitsluitend met originele onderdelen, hierdoor blijft uw fabrieksgarantie na herstel volledig van kracht. Möller maakt sinds 1979 onzichtbaar het verschil.

Autoschade in Schiedam

Heeft u autoschade gereden in omgeving Schiedam? Er zijn een aantal belangrijke stappen die u moet ondernemen. Allereerst raden wij altijd aan om na een ongeval direct foto’s te maken van uw schade en de schade van de eventuele tegenpartij. Vervolgens meldt u de schade (online) bij uw verzekeraar. Nadat de schade gemeld is kunt u uw auto laten herstellen bij een autoschadebedrijf in omgeving Schiedam naar keuze.

Verschillende soorten autoschade

Autoschades zijn er in verschillende soorten en maten. Bij ons schadeherstelbedrijf in omgeving Schiedam kunt u terecht voor het vakkundig laten repareren van diverse soorten autoschade. De meest voorkomende autoschades zijn: lakschade, bumperschade, deukschade, ruitschade, hagelschade en total-loss.

Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten autoschades. Voor iedere schade kiezen wij de meest geschikte herstelmethode. Wij geven u graag persoonlijk advies over de beste aanpak voor het herstellen uw autoschade, rij langs bij ons autoschadebedrijf in omgeving Schiedam. Liever direct een afspraak inplannen? Neem contact met ons op of regel het gemakkelijk online.

Autoschadebedrijf Schiedam

Ons dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf in omgeving Schiedam is Möller Rotterdam Spaanse Polder. Deze vestiging is gelegen op de Industrieweg 31 te Rotterdam en is binnen 10 minuten te bereiken vanaf Schiedam centrum als u via de ’s Gravelandseweg rijdt.

Wilt u liever een afspraak inplannen bij een andere Möller vestiging? De vestiging Kleinpolderplein ligt maar op 5 kilometer van Schiedam. Als u via de S115 rijdt bent u binnen een kwartier bij ons. Heeft u geen tijd of mogelijkheid om uw auto bij ons af te leveren voor schadeherstel in omgeving Schiedam? Of rijdt uw auto niet meer? Maak dan gebruik van onze haal- en breng service. Met één telefoontje is alles geregeld. Van het invullen van het schadeformulier tot aan het puntgaaf afleveren van uw auto. 

Kwaliteiten Möller Spaanse Polder 

Bij onze vestiging Möller Spaanse Polder kunt u terecht voor betrouwbaar en vakkundig schadeherstel. Wij herstellen schades van ieder merk volgens de allerhoogste standaards. Kom langs bij ons schadeherstelbedrijf in omgeving Schiedam. Wij werken met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij in Nederland, dat is wel zo makkelijk. En tijdens het herstel kunt u uiteraard gratis gebruik maken van ons vervangend vervoer. Autoschade herstellen? Möller bellen!

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>