Autoschade Spijkenisse

Autoschade: niemand zit er op te wachten, maar toch komt het best vaak voor. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het kan snel gebeurd zijn. Heeft u autoschade gereden in de omgeving Spijkenisse? Möller autoschade staat voor u klaar. Wij zijn hét nummer 1 autoschadebedrijf in omgeving Spijkenisse. Wij herstellen onder andere personenauto’s en bedrijfswagens. Wij behandelen ook deelspecialisaties zoals classic repair, premium repair, small- en glass repair. Geen schade te gek.

Soorten autoschade

Autoschades zijn er in verschillende soorten en maten. Bij ons schadeherstelbedrijf in omgeving Spijkenisse kunt u terecht voor het vakkundig laten repareren van diverse soorten autoschade. De meest voorkomende autoschades zijn: lakschade, bumperschade, deukschade, ruitschade, hagelschade en total-loss

Er zijn natuurlijk nog veel meer soorten autoschades. Bij Möller kiezen wij voor iedere schade de meest geschikte herstelmethode. Wij geven u graag persoonlijk advies over de beste aanpak voor het herstellen uw autoschade, rij langs bij ons autoschadebedrijf in omgeving Spijkenisse. Liever direct een afspraak inplannen? Neem contact met ons op of regel het gemakkelijk online.

Autoschade in Spijkenisse

Heeft u autoschade gereden in omgeving Spijkenisse? Er zijn een aantal belangrijke stappen die u moet ondernemen. Allereerst raden wij altijd aan om na een ongeval direct foto’s te maken van uw schade en de schade van de eventuele tegenpartij. Vervolgens meldt u de schade (online) bij uw verzekeraar. Nadat de schade gemeld is kunt u uw auto laten herstellen bij een autoschadebedrijf in omgeving Spijkenisse naar keuze.

Merkenherstel bij Möller

Wist u dat wij binnen de regio Rotterdam en Lansingerland als enige officieel geautoriseerd door diverse merken? Wij herstellen autoschades in samenwerking met fabrikanten van diverse merken. Wij werken onder andere voor de merken Smart, Nissan, Porsche, Mercedes Benz, Peugeot en Renault. Onze schadeherstellers zijn door deze merken opgeleid en onze werkplaatsen beschikken over de juiste tools. Wij herstellen deze merken uitsluitend met originele onderdelen. Een bijkomend voordeel is dat hierdoor uw fabrieksgarantie na herstel volledig van kracht blijft.

Kwaliteiten Möller 

Möller autoschade staat bekend om betrouwbaar en vakkundig schadeherstel. Wij herstellen schades van ieder merk volgens de allerhoogste standaards. Kom langs bij ons schadeherstelbedrijf in omgeving Spijkenisse. Wij werken met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij in Nederland, dat is wel zo makkelijk. Tijdens het herstellen van uw auto kunt u gratis gebruik maken van ons vervangend vervoer. Liever een grotere of bijzondere auto? Dit is al mogelijk vanaf €10,- euro per dag met onze upgrade-service. Autoschade herstellen? Möller bellen!

Autoschadebedrijf Spijkenisse

Ons dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf in omgeving Spijkenisse is Möller Rotterdam Spaanse Polder. Deze vestiging is gelegen op de Industrieweg 31 te Rotterdam en is binnen 18 minuten te bereiken vanaf Spijkenisse als u via de N218, A15 en vervolgens de A4 rijdt. 

Wilt u liever een afspraak inplannen bij een andere Möller vestiging? De vestiging Kleinpolderplein is ook 20 kilometer rijden vanaf Spijkenisse. Als u via de N218, A15, A4 en vervolgens de A20 rijdt bent u met 20 minuten bij ons. Heeft u geen tijd of mogelijkheid om uw auto bij ons af te leveren voor schadeherstel in omgeving Spijkenisse? Of rijdt uw auto niet meer? Maak gebruik van onze haal- en breng service. Met één telefoontje is alles geregeld. Van het invullen van het schadeformulier tot aan het puntgaaf afleveren van uw auto.

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>