Autoschade Stormpolder

Heeft u autoschade gereden in Stormpolder? Wij maken uw auto graag weer als nieuw. Möller autoschade is het schadebedrijf in omgeving Stormpolder. Naast schadeherstel aan personenauto’s herstellen wij bedrijfswagens en we behandelen deelspecialisaties zoals classic repair, small repair, glass- en premium repair. Heeft u hulp nodig bij de afhandeling van uw autoschade? Möller staat voor u klaar.

Autoschade: wat nu?

Heeft u autoschade gereden maar weet u niet zo goed hoe nu verder? Er zijn een aantal belangrijke stappen die u dient te ondernemen. Allereerst raden wij u altijd aan om na een ongeval direct foto’s te maken van de schade aan uw auto en de schade bij de eventuele tegenpartij. Vervolgens kunt u (online) uw schade melden bij uw verzekeraar. Nadat de schade is gemeld kunt u de auto laten herstellen bij een autoschadebedrijf in omgeving Stormpolder naar keuze.

Merkenherstel 

Bij Möller Autoschade herstellen we autoschades in samenwerking met fabrikanten van diverse merken. Wij zijn binnen de regio Rotterdam als enige door diverse merken officieel geautoriseerd. Wij werken onder andere voor de merken Porsche, Mercedes Benz, Smart, Nissan, Renault en Peugeot. Onze schadeherstellers zijn door deze merken opgeleid en onze werkplaatsen beschikken over de juiste tools. Bij herstel van deze merken wordt alleen gewerkt met originele onderdelen. Hierdoor blijft uw fabrieksgarantie na herstel volledig van kracht. Jaarlijks worden onze vestigingen door de importeur bezocht en beoordeeld.  

Geen schade te gek

Autoschades zijn er in verschillende vormen en maten. Bij ons schadeherstelbedrijf in omgeving Stormpolder kunt u terecht voor het vakkundig laten repareren van diverse soorten autoschades. De meest voorkomende schades in Stormpolder zijn: deukschade, lakschade, krasschade, velgschade en hagelschade. Heeft u een ander soort autoschade? Onze vakmensen adviseren u graag over de beste aanpak voor het herstellen van uw autoschades. Neem direct contact met ons op of rij langs bij ons autoschadebedrijf in omgeving Stormpolder.  

Autoschadebedrijf Stormpolder

Ons dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf in omgeving Stormpolder is Möller Rotterdam Centrum. Deze vestiging is gelegen op de Admiraliteitskade 10 in Rotterdam en binnen 14 minuten te bereiken wanneer u via de N210 rijdt. Wilt u liever naar een andere Möller vestiging? Al onze vestigingen liggen op een afstand van maximaal 7 km van elkaar vandaan en zijn hierdoor gemakkelijk aan te rijden vanaf Stormpolder.

Heeft u geen tijd of mogelijkheid om uw auto bij ons af te leveren voor schadeherstel in omgeving Stormpolder? Geen probleem! Maak gebruik van onze haal- en breng service. Met één telefoontje is alles geregeld. Van het invullen van het schadeformulier tot aan het puntgaaf afleveren van uw auto. Autoschade herstellen? Möller bellen! 

Over Möller Autoschade

U kunt bij ons terecht voor betrouwbaar en vakkundig schadeherstel volgens de allerhoogste standaards. Bij Möller Rotterdam centrum herstellen we schades van onder andere de volgende merken: Ford, Kia, BMW, Skoda en Toyota. Wij werken met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij in Nederland. Als u casco verzekerd bent, betaalt u alleen het eigen risico en de BTW indien u exclusief BTW bent verzekerd. De rest van het factuurbedrag ontvangen wij rechtsreeks van uw verzekeraar. U hoeft zelf niets voor te schieten, dat is wel zo makkelijk! Tijdens het herstellen van uw auto kunt u kosteloos gebruik maken van ons vervangend vervoer.

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>