Autoschade Vlaardingen

Heeft u autoschade gereden in omgeving Vlaardingen? Er zijn een aantal belangrijke stappen die wij u adviseren om te ondernemen. Allereerst raden wij altijd aan om na een ongeval foto’s te maken van uw schade en de schade van de eventuele tegenpartij. Zo heeft u een overzichtelijk beeld van wat er precies gebeurd is en welke schades er tijdens het ongeval zijn ontstaan. Vervolgens is het zaak om de schade te melden bij uw verzekeraar. Nadat de schade is gemeld kunt u uw auto laten herstellen bij een schadebedrijf in omgeving Vlaardingen naar keuze.

Schadebedrijf Vlaardingen

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het kan snel gebeurd zijn. Heeft u autoschade gereden in omgeving Vlaardingen? Bij Möller maken we uw auto graag weer als nieuw. Met meer dan 40 jaar ervaring in schadeherstel zijn wij hét nummer 1 autoschadebedrijf in omgeving Vlaardingen. Naast het herstellen van schades aan personenauto’s herstellen wij ook bedrijfswagens en behandelen we deelspecialisaties zoals classic repair, small repair, glass- en premium repair.

Soorten autoschades

Autoschades zijn er in diverse vormen en maten. Bij ons autoschadeherstelbedrijf in omgeving Vlaardingen kunt u terecht voor het vakkundig laten repareren van diverse soorten autoschades. De meest voorkomende autoschades in Vlaardingen zijn: lakschade, bumperschade, deukschade, ruitschade, hagelschade en total-loss. Voor iedere schade kiezen wij de meest geschikte herstelmethode. 

Wij geven u graag persoonlijk over de beste aanpak voor het herstellen uw autoschade, rij hiervoor langs bij ons autoschadebedrijf in omgeving Vlaardingen. Wilt u liever een afspraak inplannen voor herstel? Neem contact met ons op of regel het gemakkelijk online.

Möller merkherstel 

Bij Möller Autoschade herstellen we autoschades in samenwerking met fabrikanten van diverse merken. Wij zijn binnen de regio Rotterdam en gemeente Lansingerland als enige officieel geautoriseerd door diverse merken. Wij werken onder andere voor de merken Porsche, Nissan, Smart, Mercedes Benz, Peugeot en Renault. Onze schadeherstellers zijn door deze merken opgeleid én onze werkplaatsen beschikken over de juiste tools. Wij herstellen deze merken uitsluitend met originele onderdelen, hierdoor blijft uw fabrieksgarantie na herstel volledig van kracht. Möller maakt onzichtbaar het verschil.

Autoschadebedrijf Vlaardingen

Ons dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf in omgeving Vlaardingen is Möller Rotterdam Spaanse Polder. Deze vestiging is gelegen op de Industrieweg 31 te Rotterdam en is binnen een kwartier te bereiken vanaf Vlaardingen centrum als u via de A20 rijdt. Wilt u liever een afspraak inplannen bij een andere Möller vestiging? De vestiging Kleinpolderplein is ook hooguit 10 kilometer rijden vanaf Vlaardingen. Als u via de A20 rijdt bent u met 15 minuten bij deze vestiging. Rijdt uw auto niet meer? Of heeft u geen tijd of mogelijkheid om uw auto bij ons af te leveren voor schadeherstel in omgeving Vlaardingen? Maak gebruik van onze haal- en breng service. Met één telefoontje is alles geregeld. Van het invullen van het schadeformulier tot aan het puntgaaf afleveren van uw auto.

Kwaliteiten Möller Spaanse Polder

Bij onze vestiging Möller Spaanse Polder kunt u terecht voor betrouwbaar en vakkundig schadeherstel. Wij herstellen autoschades van ieder merk volgens de allerhoogste standaards. Kom langs bij ons schadeherstelbedrijf in omgeving Vlaardingen. Wij werken met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij in Nederland. Tijdens het herstellen van uw auto kunt u uiteraard gratis gebruik maken van ons vervangend vervoer. Autoschade herstellen? Möller bellen!

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>