Autoschade Waddinxveen

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Autoschade kan snel gebeurd zijn en het komt vaker voor dan gewenst. Heeft u autoschade gereden in Waddinxveen? Möller autoschade staat voor u klaar. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij specialist in schadereparaties. Wij herstellen schades van ieder merk volgens de allerhoogste standaards en werken samen met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij in Nederland. Autoschade herstellen? Möller bellen!

Schadeherstel Waddinxveen

U bent voor iedere autoschade bij ons op het juiste adres, of u nu een zakelijke of een privé rijder bent. U kunt bij ons terecht voor zowel cosmetische- als complexe autoschades. De meest voorkomende autoschades in omgeving Waddinxveen zijn: lakschade, bumperschade, ruitschade, deukschade en hagelschade. Bij Möller autoschade kiezen wij altijd een passende herstelmethode voor uw schade, wij werken zo efficiënt mogelijk. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij geven u graag persoonlijk advies over de beste aanpak voor het herstellen van uw schade. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Möller merkherstel

Binnen de regio Rotterdam en Lansingerland zijn wij als enige schadebedrijf officieel geautoriseerd door diverse merken. Wij herstellen autoschades in samenwerking met fabrikanten van onder andere Porsche, Nissan, Smart, Peugeot, Renault en Mercedes Benz. Onze schadeherstellers zijn door onder andere door deze merken opgeleid en onze werkplaatsen beschikken over de juiste tools. Wij herstellen deze merken met originele merkonderdelen, hierdoor blijft uw fabrieksgarantie na herstel volledig van kracht. 

Autoschadebedrijf Waddinxveen

Heeft u autoschade gereden in omgeving Waddinxveen? Er zijn een aantal stappen die u dient te ondernemen. Zo raden wij u altijd aan om na een ongeval foto’s te maken van de schade aan uw auto en de schade van de eventuele tegenpartij. Vervolgens is het belangrijk dat u de schade meldt bij uw verzekeraar. Tegenwoordig kunt u dit vaak gemakkelijk online doen. Nadat de schade is gemeld kunt u uw auto laten herstellen bij een schadebedrijf in omgeving Waddinxveen naar keuze. U kunt bij onze Möller autoschade vestiging in omgeving Waddinxveen langsrijden zonder afspraak of u kunt gemakkelijk en snel online een afspraak inplannen.

Möller staat voor u klaar

Vanaf Waddinxveen kunt u terecht bij al onze vestigingen. Onze vestigingen liggen allemaal maximaal 7 kilometer van elkaar vandaan, hierom zijn al onze vestigingen vanuit Waddinxveen 20 tot 25 minuten rijden. Onze vestiging Möller Berkel en Rodenrijs is met 20 kilometer rijden de dichtstbijzijnde vestiging. Deze vestiging is gelegen op de Berkelse poort 85 te Berkel en Rodenrijs. Vanaf Waddinxveen rijdt u via de N453 naar de A12 en vervolgens rijdt u via de N209 naar de N472. Met 25 minuten bent u bij ons op de vestiging.

Rijdt uw auto niet meer? Of heeft u geen mogelijkheid of tijd om uw auto bij ons te brengen voor schadeherstel in omgeving Waddinxveen? Maak gebruik van onze haal- en breng service! Met één telefoontje is alles geregeld, van het invullen van het schadeformulier tot aan het afleveren van uw auto die er na herstel weer als nieuw uit ziet. 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>