Autoschade Westland

Heeft u autoschade gereden in de Lier, Monster, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen of een andere locatie in het Westland? Möller maakt uw auto graag weer als nieuw. Nadat u schade heeft gereden raden wij u aan om een aantal belangrijke stappen te ondernemen. Allereerst is het van belang om na een ongeval direct foto’s te maken van de schade aan uw voertuig en de schade van de eventuele tegenpartij. Meldt vervolgens de schade bij uw verzekeraar. Nadat u de schade heeft gemeld is het zaak om u uw auto zo snel mogelijk te laten herstellen. Bij Möller autoschade in omgeving Westland kunt u zonder afspraak langsrijden. Wilt u liever een afspraak inplannen? Dit regelt u gemakkelijk en snel online.

Kwaliteiten Möller autoschade 

Möller autoschade maakt sinds 1979 onzichtbaar het verschil. Wij zijn hét nummer 1 autoschadebedrijf in omgeving Westland. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij specialist in schadereparaties. Wij staan bekend om onze opvallend aangename service en vakkundig schadeherstel. Wij herstellen schades van ieder merk volgens de allerhoogste standaards. We werken met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij in Nederland, dat is wel zo makkelijk. Kom langs bij ons schadeherstelbedrijf in omgeving Westland om uw auto vakkundig te laten herstellen.

Merkherstel bij Möller

Binnen de regio Rotterdam zijn wij als enige officieel geautoriseerd door diverse merken. Wij herstellen autoschades in samenwerking met fabrikanten van onder andere de volgende merken: Nissan, Smart, Porsche, Mercedes Benz, Peugeot en Renault. Onze schadeherstellers zijn mede door deze merken opgeleid en onze werkplaatsen beschikken over de juiste tools. Wij herstellen deze merken uitsluitend met originele onderdelen. Uw fabrieksgarantie blijft hierdoor volledig van kracht na herstel bij Möller autoschade.

Soorten autoschades

Of u nu een privé of een zakelijke autorijder bent, voor iedere autoschade bent u bij ons op het juiste adres. U kunt bij ons terecht met zowel cosmetische- als complexe autoschades, geen schade te gek. De meest voorkomende autoschades in omgeving Westland zijn: lakschade, bumperschade, deukschade, ruitschade, hagelschade en total-loss. Bij Möller kiezen wij altijd de meest geschikte herstelmethode voor uw schade in combinatie met uw wensen. Wij geven u graag persoonlijk advies voor het herstellen van uw autoschade. Rij gerust langs bij ons autoschadebedrijf in omgeving Westland.

Autoschadebedrijf Westland

Ons dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf in omgeving Westland is Möller Spaanse Polder. Deze vestiging is gelegen op de Industrieweg 31 te Rotterdam. Vanaf het Westland zijn wij binnen 20 minuten te bereiken als u via de N213 en de A20 rijdt. Tijdens schadeherstel bij Möller kunt u gratis gebruik maken van vervangend vervoer. Wij houden u mobiel. 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>