Autoschade Zoetermeer

Autoschade komt vaker voor dan gewenst. Het kan snel gebeurd zijn, een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Heeft u autoschade gereden in Zoetermeer? Möller autoschade staat voor u klaar. Wij herstellen schades van ieder merk volgens de allerhoogste standaards. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij specialist in schadereparaties. Wij werken samen met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij in Nederland, dat is wel zo makkelijk!

Autoschade in Zoetermeer

Heeft u autoschade gereden in Zoetermeer? Wij raden u aan om na het ongeval direct foto’s te maken van de schade en de schade van de eventuele tegenpartij. Vervolgens is het belangrijk dat u de schade meldt bij uw verzekeraar. Nadat de schade is gemeld kunt u uw auto laten herstellen bij een schadebedrijf in omgeving Zoetermeer naar keuze. U kunt bij onze Möller autoschade vestiging in omgeving Zoetermeer langsrijden zonder afspraak of u kunt online uw afspraak inplannen.  

Soorten autoschades

Of u nu een zakelijke of een privé rijder bent, u bent voor iedere autoschade bij ons op het juiste adres. U kunt bij ons terecht met zowel cosmetische- als complexe autoschades. De meest voorkomende autoschades in omgeving Zoetermeer zijn: lakschade, bumperschade, ruitschade, deukschade en hagelschade. Bij Möller kiezen wij altijd een passende herstelmethode voor uw schade, wij werken zo efficiënt mogelijk. Wij geven u graag persoonlijk advies over de beste aanpak voor het herstellen van uw schade. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Möller merkherstel

Wij herstellen autoschades in samenwerking met fabrikanten van onder andere de volgende merken: Smart, Porsche, Nissan, Peugeot, Renault en Mercedes Benz. Binnen de regio Rotterdam en Lansingerland zijn wij als enige schadebedrijf officieel geautoriseerd door diverse merken. Onze schadeherstellers zijn door deze merken opgeleid en onze werkplaatsen beschikken over de juiste tools. Wij herstellen deze merken uitsluitend met originele onderdelen, hierdoor blijft uw fabrieksgarantie na herstel volledig van kracht. 

Autoschadebedrijf Zoetermeer

Ons dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf in omgeving Zoetermeer is Möller Berkel en Rodenrijs. Deze vestiging is aangesloten bij de landelijke autoschade keten Schadenet en is gelegen op de Berkelse poort 85 te Berkel en Rodenrijs. Als u vanaf Zoetermeer via de N470 rijdt, bent u binnen 20 minuten bij ons op de vestiging.

Rijdt uw auto niet meer? Of heeft u geen mogelijkheid of tijd om uw auto bij ons te brengen voor schadeherstel in omgeving Zoetermeer? Maak gebruik van onze haal- en breng service! Met één telefoontje is alles geregeld, van het invullen van het schadeformulier tot het afleveren van uw auto die er na herstel weer als nieuw uit ziet. Tijdens het herstel van uw auto kunt u gratis gebruik maken van ons vervangend vervoer. Autoschade herstellen? Möller bellen!

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>