Autoschade Zwijndrecht

Heeft u recentelijk autoschade gereden maar weet u niet zo goed hoe nu verder? Er zijn een aantal belangrijke stappen die u moet ondernemen. Allereerst raden wij altijd aan om na een ongeval direct foto’s te maken van uw schade en de schade van de eventuele tegenpartij. Vervolgens is het zaak om uw schade (online) te melden bij uw verzekeraar. Nadat de schade gemeld is kunt u uw auto laten herstellen bij een autoschadebedrijf in omgeving Zwijndrecht naar keuze.

Soorten autoschades

Autoschades zijn er in verschillende soorten en maten. Bij ons schadeherstelbedrijf in omgeving Zwijndrecht kunt u terecht voor het vakkundig laten repareren van diverse soorten autoschade. De meest voorkomende autoschades zijn lakschade, krasschade, velgschade, ruitschade, hagelschade en total-loss.

Heeft u een ander soort autoschade? Onze vakmensen adviseren u graag over de beste aanpak voor het herstellen van uw autoschade. Neem direct contact met ons op of rij langs bij ons autoschadebedrijf in omgeving Zwijndrecht. Heeft u geen tijd of mogelijkheid om uw auto bij ons af te leveren voor schadeherstel in omgeving Zwijndrecht? Geen probleem! Maak gebruik van onze haal- en breng service. Met één telefoontje is alles geregeld. Van het invullen van het schadeformulier tot aan het puntgaaf afleveren van uw auto. 

Merkenherstel

Bij Möller Autoschade herstellen we in samenwerking met de fabrikanten van diverse merken uw auto. Wij zijn binnen de regio Rotterdam en gemeente Lansingerland als enige door diverse merken officieel geautoriseerd. Zo werken wij onder andere voor de merken Porsche, Mercedes Benz, Smart, Nissan, Renault en Peugeot. Onze vakmensen zijn door deze merken opgeleid en onze werkplaatsen beschikken over de juiste tools. Het herstel van deze merken wordt uitgevoerd met originele onderdelen. Uw fabrieksgarantie blijft hierdoor na herstel volledig van kracht. Onze vestigingen worden jaarlijks door de importeur bezocht en beoordeeld. 

Autoschadebedrijf Zwijndrecht

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Heeft u autoschade gereden in de omgeving Zwijndrecht? Dan wilt u dit vast zo snel mogelijk laten herstellen. Bij Möller autoschade maken wij uw auto graag weer als nieuw. Wij zijn hét nummer 1 autoschadebedrijf in omgeving Zwijndrecht. Naast schadeherstel aan personenauto’s herstellen wij bedrijfswagens en behandelen wij deelspecialisaties zoals classic repair, small repair, premium- en glass repair.

Möller Autoschade Zwijndrecht

Ons dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijf in omgeving Zwijndrecht is Möller Rotterdam Centrum. Deze vestiging is gelegen op de Admiraliteitskade 10 te Rotterdam en is binnen 18 minuten te bereiken wanneer u via de A16 rijdt.

Bij Möller Centrum herstellen we autoschades van ieder merk volgens de allerhoogste standaards. Wij werken met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij in Nederland. Als u casco verzekerd bent betaalt u alleen het eigen risico en eventueel de BTW als u exclusief BTW bent verzekerd. De rest van het factuurbedrag ontvangen wij rechtsreeks van uw verzekeraar. U hoeft dan zelf niks voor te schieten, dat is wel zo makkelijk! Tijdens het herstel van uw auto kunt u gebruik maken van ons vervangend vervoer.

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>