Zoek jij een baan in een dynamische omgeving bomvol auto’s en techniek?

07 Mar 2023

Werken bij Möller Autoschade is allesbehalve saai. Als Schademanager werk je op de Front Office en ben je met verschillende werkzaamheden bezig. Vaak denken mensen dat je heel de dag achter de computer zit maar niks is minder waar. In deze job heb je veel afwisseling en uitdaging. 

Zo spraken we onlangs Jurriaan die een achtergrond heeft in de evenementen industrie. Hij studeerde mediamanagement aan het Grafisch Lyceum en kwam er al snel achter dat deze branche niet bij hem paste. Al zijn hele leven is hij bezig met het sleutelen aan scooters en brommers.

Hij knapte scooters van vrienden op, hield van special paint en kocht samen met zijn vader een bijzondere Yamaha FS1 uit 1986. Het was daarom ook geen verrassing dat hij koos voor een baan in de automotive. In zijn vorige baan had hij al eerder voorcalculaties gemaakt en zo rolde hij in de schadewereld. Hij kende Möller Autoschade door het statige pand aan de Frobenstraat waar hij meerdere malen voorbij was gereden. Door de professionele uitstraling van het bedrijf dacht hij dat het een landelijke keten was. Al snel kwam hij erachter dat de organisatie gevestigd is in Rotterdam, zijn thuisstad. De beslissing was gemaakt en hij startte als Front Office medewerker bij Möller Autoschade. Jurriaan volgt de Möller Academy en heeft als droom uiteindelijk een nieuwe Möller vestiging te leiden. Met de Möller Academy bieden we jong talent een studiebeurs met baangarantie, we zetten gezamenlijk een stip op de horizon. Jurriaan start nu een opleiding Front Office Professional om te kunnen doorgroeien in het bedrijf. Het leuke vindt Jurriaan aan deze job is dat het heel afwisselend is. Hij zit niet heel de dag achter de computer en zet soms wel 15.000 stappen op een dag.

Wij vroegen Jurriaan waarom hij voor deze uitdaging heeft gekozen:

  • Als je van auto’s houdt is dit vak fantastisch
  • De afwisseling houdt het spannend
  • Je zit niet heel de dag, hij loopt soms wel 15.000 stappen per dag
  • Je bent commercieel bezig en hebt contact met klanten en experts
  • De organisatie biedt doorgroeimogelijkheden
  • Möller investeert in mensen door middel van coaching en opleidingen

Zoek jij net als Jurriaan ook een nieuwe uitdaging in de autoschadebranche? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bel of app ons vandaag nog voor een gesprek of bekijk de vacature hier.

 


Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>