Schade aan uw Ford is al erg genoeg. Tel daar het papierwerk bij op en de moed zakt al bijna naar uw schoenen. Gelukkig zijn wij niet alleen gespecialiseerd in Ford schadeherstel, maar nemen u ook al het papierwerk en de afwikkeling uit handen. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

Ford schadeherstel

Een diepe kras, een kleine parkeerdeuk of een andere beschadiging? Helaas krijgt iedere autobezitter hier wel een keer mee te maken. Geen noemenswaardige schade, maar wel ontzettend vervelend. Gelukkig hebben wij hier verschillende oplossing voor. Doeltreffend, voordelig en vooral kwalitatief. Met onze FixEasy budget formule zorgen wij dat uw Ford er tegen een klein bedrag weer als nieuw uit ziet. Doordat extra services worden weggelaten kunnen wij de reparatie tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Vaak scheelt dit tot wel 25% op het eindbedrag. Een groot verschil zonder dat de kwaliteit er onder lijdt. 

Heeft uw auto een klein deukje? En is de lak niet aangetast? Door de techniek ‘uitdeuken zonder spuiten’ te gebruiken kunnen wij kleinere schades vakkundig oplossen. De originele lak van uw Ford blijft behouden en doordat de auto niet gespoten hoeft te worden is hij ook een stuk sneller klaar. 

Möller Autoschade: 7 vestigingen in regio Rotterdam 

Möller Autoschade is met 7 vestigingen in regio Rotterdam een Rotterdams begrip te noemen. Met meer dan 30 jaar ervaring is Möller Autoschade gespecialiseerd in autoschade. Of het nu om kleine of grote schade gaat. Uw auto is te allen tijde in goede handen. In geval van een kleine schade is het effect op uw schadevrije jaren vaak groter dan de kosten van de reparatie zelf. Om de kosten verder te drukken bieden wij een MAKE UP service aan. Uw auto wordt weer helemaal opgelapt en kleine schades verholpen. Dit allemaal tegen een klein bedrag. 

Heeft u door de schade aan uw Ford al genoeg aan uw hoofd? Dan bieden wij verschillende services aan om het u zo makkelijk te maken. Allereerst nemen wij u het papierwerk en de financiële afwikkeling volledig uit handen. Doordat wij afspraken met verschillende verzekeraars hebben hoeft u weinig tot geen eigen risico te betalen. Daarnaast kunnen wij uw auto ophalen, weer opgeknapt terug brengen en bieden wij kosteloos vervangend vervoer aan. Zo blijft u gewoon mobiel en staat uw auto binnen no time weer voor uw deur.