Ford schadeherstel

Schade aan uw Ford is al erg genoeg. Tel daar het papierwerk bij op en de moed zakt al bijna naar uw schoenen. Gelukkig zijn wij niet alleen gespecialiseerd in Ford schadeherstel, maar nemen we u ook al het papierwerk en de afwikkeling uit handen. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in schadeherstel en werken samen met nagenoeg iedere verzekerings- en leasemaatschappij in Nederland. Möller staat voor u klaar!

Ford schadeherstel

Een diepe kras, een kleine parkeerdeuk of een andere beschadiging? Helaas krijgt iedere autobezitter hier wel een keer mee te maken. Geen noemenswaardige schade, maar wel ontzettend vervelend. Gelukkig hebben wij hier verschillende oplossing voor. Doeltreffend, voordelig en vooral kwalitatief. Met meer dan 40 jaar ervaring in schadeherstel met meerdere locaties in omgeving Rotterdam en Lansingerland staan wij iedere dag met een glimlach voor u klaar. Wij maken uw Ford weer als nieuw. 

Wij werken aan de hand van de laatste technieken. Onze schadeherstellers worden jaarlijks bijgeschoold en hebben moderne apparatuur tot hun beschikking. Heeft uw Ford een klein deukje? En is de lak niet aangetast? Door de techniek ‘uitdeuken zonder spuiten’ te gebruiken kunnen wij kleinere schades vakkundig oplossen. De originele lak van uw Ford blijft behouden en doordat de auto niet gespoten hoeft te worden is hij ook een stuk sneller klaar. De uitdeuken zonder spuiten herstelmethode is vaak ook een stuk voordeliger dan wanneer de auto na het uitdeuken nog gespoten moet worden. 

Möller Autoschade: 7 vestigingen in regio Rotterdam 

Möller Autoschade is met 7 vestigingen in regio Rotterdam een Rotterdams begrip te noemen. Met meer dan 30 jaar ervaring is Möller Autoschade gespecialiseerd in autoschade. Of het nu om kleine of grote schade gaat. Uw auto is te allen tijde in goede handen. In geval van een kleine schade is het effect op uw schadevrije jaren vaak groter dan de kosten van de reparatie zelf. Wij bieden voor zelf betalen van de schade een budgetoplossing aan: FixEasy. Bij FixEasy werken wij zonder hoge overheadkosten waardoor de schade vakkundig en voor een goede prijs herstel kan worden. U berekend gemakkelijk en snel online uw schadebedrag. 

Heeft u door de schade aan uw Ford al genoeg aan uw hoofd? Dan bieden wij verschillende services aan om het u zo makkelijk te maken. Allereerst nemen wij u het papierwerk en de financiële afwikkeling volledig uit handen. Doordat wij afspraken hebben met verschillende verzekeraars hoeft u weinig tot geen eigen risico te betalen. Daarnaast kunnen wij uw auto ophalen, weer opgeknapt terug brengen en bieden wij kosteloos vervangend vervoer aan. Zo blijft u gewoon mobiel en staat uw auto binnen no time weer voor uw deur.

Neem contact met een dichtstbijzijnde vestiging op of rij bij ons langs zonder afspraak. Wij maken uw Ford graag weer als nieuw. 

 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>