Het rijden van schade met de auto is nooit een pretje. Helaas zit autoschade vaak in een klein hoekje en is het zo gebeurd. Bij Möller Autoschade maken wij uw auto graag weer als nieuw. Tijdens het herstellen van de schade bieden wij u gratis vervangend vervoer aan. 

Wij houden u mobiel

Tijdens de reparatie van uw auto kunt u zonder enige kosten gebruik maken van een Volkswagen UP, Peugeot 108 of een Nissan Micra. Alleen de brandstof kosten zijn voor uw rekening. Wilt u liever een grotere of leukere auto? Kies dan voor onze Upgrade service. Al vanaf €10,- euro per dag extra rijdt u in een luxere auto. U heeft bij ons de keuze uit onder andere een Mercedes, Tesla of Porsche. 

Möller Autoschade Upgrade 

Voor een klein bedrag per dag rijdt u een grotere, leukere of een hele spannende auto. Voor de meest verwende auto-liefhebber hebben wij zelfs tijdens de reparatie de Porsche Boxster in de vloot. U zou er bijna schade voor gaan rijden.. Reserveer hier een auto naar keuze. Wilt u meer weten over het gratis vervangend vervoer of onze upgrade service? Neem gerust contact met ons op. Möller staat voor u klaar. 

Contact opnemen