Hagelschade auto

Hagel kan behoorlijk veel schade aan uw auto aanrichten. Waar kleine hagelstenen vaak alleen zorgen voor kleine deukjes, kunnen grote hagelstenen naast deukschade, ook lakschade of ruitschade veroorzaken. In sommige gevallen kan hagelschade zoveel schade aan de auto aanrichten dat u niet meer met de auto kunt rijden. Door de huidige klimaatverandering worden de weersomstandigheden steeds heftiger. Hagelschade is dan ook steeds vaker de oorzaak van grote autoschades. De kosten voor het herstellen van hagelschade aan uw auto kunnen behoorlijk oplopen. Wij helpen u graag verder met het herstellen van de hagelschade aan uw auto.

Wordt hagelschade aan uw auto vergoed?

Wanneer u all-risk of beperkt casco verzekerd bent, wordt hagelschade aan uw auto vergoed door uw verzekeraar. Vaak betaalt u bij hagelschade wel een eigen risico. De hoogte van het eigen risico verschilt per verzekeraar en kunt u terugvinden in de polisvoorwaarden. Het claimen van hagelschade gaat ten koste van uw schadevrije jaren. In sommige gevallen is het daarom beter om hagelschade aan uw auto zelf te betalen. Bent u WA verzekerd? Dan bent u alleen verzekerd voor schade die u met uw auto aan andere voertuigen veroorzaakt. Hagelschade valt hier niet onder. In dit geval dient u hagelschade altijd zelf te betalen.

Hagelschade efficiënt en vakkundig verholpen

De kosten voor hagelschade zijn afhankelijk van de hoeveelheid deukjes en/of de grootte van de lakschade. Bij Möller Autoschade werken wij aan de hand van de nieuwste hersteltechnieken. Denk hierbij aan spotrepair of uitdeuken zonder spuiten. Dankzij deze methodes kunnen reparaties veel sneller worden uitgevoerd en blijven de materiaalkosten vaak laag. Heeft u door hagel ontzettend veel putjes, deukjes of misschien wel lakschade aan uw auto en wilt u weten wat het kost om dit te laten herstellen? Rij langs bij een dichtstbijzijnde vestiging voor een vrijblijvend adviesgesprek met een schade adviseur of neem direct contact met ons op.  

Hagelschade herstellen? Möller bellen!

Wilt u hagelschade aan uw auto laten herstellen? U bent bij ons op het juiste adres, of u nu een privé of zakelijke autorijder bent. Wij regelen voor u het papierwerk inclusief de betaling rechtstreeks met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Wij hebben met nagenoeg iedere verzekeraar in Nederland afspraken gemaakt. Hierdoor betaalt u minder of geen eigen risico en staat tijdens herstel altijd gratis vervangend vervoer voor u klaar!  

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>