Kia schadeherstel

Heeft uw KIA een kras, deuk of andere beschadiging opgelopen? Dan wilt u natuurlijk dat de schade zo snel mogelijk opgelost wordt. De specialisten van Möller Autoschade maken u het zo makkelijk mogelijk. Wij regelen voor u naast het herstellen van uw KIA ook vervangend vervoer, de afspraken met de verzekeraar en de afwikkeling met uw lease- of verzekeringsmaatschappij. Wij staan voor u klaar. 

Kia schadeherstel

Hoe fijn en veilig een Kia ook rijdt, een ongeluk zit in een klein hoekje. Het maakt niet uit hoe groot, of kleine de schade aan uw Kia is, één ding staat vast: de schade moet zo snel mogelijk verholpen worden. Bij Möller wordt niet alleen uw schade snel verholpen, ook alle randzaken worden uit handen genomen.

Wij herstellen uw Kia conform de richtlijnen van de fabrikant en maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Onze werkplaatsen zijn speciaal ingericht voor het herstellen van uw Kia. Daarbij staan wij in direct contact met de fabrikant, hierdoor zijn wij in staat om uw Kia na herstel weer aan u af te leveren met dezelfde eigenschappen als voorheen.

Schadeherstel bij Möller

Naast het puntgaaf afleveren van uw auto regelen wij ook alle zaken rondom het schade traject. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met schadeherstel en zijn daarmee de specialist als het gaat om autoschade. Door de kwaliteit die wij jaar in jaar uit leveren hebben wij met bijna alle Nederlandse verzekeraars afspraken kunnen maken. Hierdoor kunnen wij u niet alleen een lage prijs garanderen, maar betaalt u ook weinig tot geen risico. Om te zorgen dat u ook tijdens de herstelwerkzaamheden mobiel blijft, bieden wij u gratis vervangend vervoer aan.

Wilt u meer weten over Kia schadeherstel? Neem contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging of rij zonder afspraak bij ons langs. Liever wel een afspraak inplannen? Dit regelt u gemakkelijk zelf online.

Maak een afspraak 

Kia autoschade zelf betalen

Heeft u een deuk, kras of erger in uw Kia en dekt uw verzekeraar de schade niet? Of wilt u uw schadevrije jaren niet kwijtraken? Met onze FixEasy formule herstellen we autoschade zonder franje. Doordat we onze overheadkosten laag kunnen houden betaalt u altijd 25% minder voor autoschade dan bij andere professionele schadeherstellers. De reparatie is van dezelfde kwaliteit met een professioneel eindresultaat en 1 jaar volledige garantie op alle werkzaamheden.

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>