Heeft uw KIA een kras, deuk of andere beschadiging opgelopen? Dan wilt u natuurlijk dat dat zo snel mogelijk opgelost wordt. De specialisten van Möller Autoschade maken u het zo makkelijk mogelijk. Van KIA schadeherstel en het verzorgen van vervangend vervoer tot afspraken met verzekeraars en de afwikkeling met uw lease- of verzekeringsmaatschappij. Wij ontzorgen u graag. 

KIA schadeherstel

Hoe fijn en veilig een KIA ook rijdt, een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe klein of groot de schade aan uw KIA ook is, één ding staat vast: de schade moet zo snel mogelijk verholpen worden. Bij Möller wordt niet alleen uw schade snel verholpen, ook alle randzaken worden uit handen genomen. 

Onze gekwalificeerde schadeherstellers hebben alle kennis in huis om uw KIA volgens de fabrieksnormen te repareren. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend originele KIA materialen en zorgen dat uw auto aan de strengste veiligheidsnormen blijft voldoen. Niet alleen een voordeel voor u maar ook voor uw verzekerings- of leasemaatschappij. Zij zijn er namelijk ook bij gebaat dat u in een zo’n veilig mogelijke auto rijdt. 

Over Möller Autoschade

Möller heeft al ruim 30 jaar ervaring en is daarmee dé specialist als het gaat om autoschadeherstel. Door de kwaliteit die wij jaar in jaar uit leveren hebben wij met bijna alle Nederlandse verzekeraars afspraken kunnen maken. Zo kunnen wij niet alleen een lage prijs garanderen maar betaalt u ook weinig tot geen eigen risico. Om te zorgen dat u ook tijdens de herstelwerkzaamheden mobiel blijft, bieden wij u gratis vervangend vervoer aan. 

Heeft uw auto een deuk, kras of erger en dekt uw verzekeraar de schade niet? Of wilt u uw schadevrije jaren niet kwijtraken? Onze FixEasy formule biedt uitkomst. De reparatie is van dezelfde kwaliteit, alleen zijn de kostenverhogende service elementen weggelaten. Zo betaalt u zonder kwaliteit te verliezen circa 25% minder. Wij kunnen dit gereduceerde tarief hanteren door u geen vervangende auto aan te bieden. Zo herstellen wij uw schade zonder verdere poespas, maar wel met een professioneel eindresultaat en 1 jaar garantie.