Lakschade kosten

Afhankelijk van het soort lakschade aan uw auto kunnen de kosten vrij uiteenlopen. Er zijn verschillende soorten lakschade en daarbij ook verschillende herstelmethodes. De meest voorkomende lakschades zijn krassen en doffe lak op de bumper, het dak en het portier. De kosten van lakschade zijn afhankelijk van de grootte, de oorzaken en de plek van de schade. Een kleine lakbeschadiging op bijvoorbeeld uw motorkap kan al flink wat kosten met zich meebrengen. Voor het berekenen van de kosten voor reparatie van lakschade kunt u vrijblijvend langsrijden bij een van onze vestigingen.

Herstelmethodes lakschade

Voor het herstellen van lakschade werken wij met diverse herstelmethodes. Heeft u een kleine lakbeschadiging? Wellicht kan dit hersteld worden met polijsten of spotrepair. De kosten van kleine lakschades herstellen blijven met deze methodes laag. Moet we uw auto-onderdeel echter volledig spuiten? Dan lopen de lakschade kosten wat hoger op. De kosten van lakschade worden berekend aan de hand van verschillende factoren. Zo wordt er voor het berekenen van de schade gekeken naar de plaats en grootte van de schade, maar ook de spuitkosten en prijzen van eventuele nieuwe onderdelen worden meegerekend. Op basis van ervaring wordt er door onze calculators ingeschat hoeveel tijd de schadeherstellers nodig hebben om iets te repareren. Het uurloon speelt dus ook een rol bij het berekenen van de kosten van lakschade aan uw auto. 

Kosten lakschade herstellen

Lakschade kan op verschillende manieren worden hersteld. Op welke manier een schadehersteller dit doet, is afhankelijk van de grootte en ernst van de schade. Naast de zichtbare schade wordt er ook gekeken naar schade die niet direct zichtbaar is. Heeft u bijvoorbeeld lakschade aan uw bumper gepaard met een deuk? Als de bumper volledig vervangen moet worden kan een simpele schade ineens aanzienlijk meer gaan kosten. Maak een afspraak met een van onze schade adviseurs voor gratis schadeadvies.

Maak direct een afspraak 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>