ADAS

In veel nieuwe auto’s vandaag de dag zit ADAS. ADAS-systemen helpt u als bestuurder om veiliger te rijden. Zo wordt u gewaarschuwd als u buiten de rijstrook komt en helpt het systeem u met achteruit rijden en inparkeren. Heel fijn en veilig natuurlijk, maar dit heeft wel impact op het schadeherstel van uw auto.

ADAS

Het herstellen van autoschade is met de komst van ADAS een stuk complexer geworden. Niet alleen de auto zelf moet gerepareerd worden, maar ook de systemen die in de auto zitten. Deze schade is vaak niet zichtbaar, maar kan wel grote gevolgen hebben. De meest kleine schade aan een auto kan de hulpsystemen ontregelen, waardoor ze niet meer betrouwbaar zijn. Bij adaptive cruisecontrol kan net dat ene graadje verschil bij de sensor heel veel uitmaken. En als de camera achter de voorruit een paar graden afwijkt, kan het zijn dat uw auto niet op tijd tot stilstand komt.

Om te voorkomen dat de systemen de verkeerde informatie afgeven is het daarom belangrijk dat bij schadeherstel na bijvoorbeeld een aanrijding, ook de sensoren van de systemen (computers, radars, camera’s, lidar) opnieuw uitgelezen en afgesteld worden. Indien dit niet door een Specialist wordt uitgevoerd zijn de gevolgen hiervan niet te overzien.

Onze mensen zijn opgeleid tot AutoTech Specialisten en kunnen uw auto op een veilig en vakkundige wijze kalibreren zodat u weer veilig de weg op kan. Met behulp van de nieuwste apparatuur en techniek kunnen onze mensen uw auto kalibreren volgens richtlijnen van de fabrikant.

Upgrade uw vervangende auto

Gratis vervangende auto
Tijdens herstel staat er een gratis vervangende auto voor u klaar

Luxe voor een lage prijs
Kies voor een grotere, luxere of open auto uit onze upgrade klasse

Ga voor groen
Kies dan voor de Tesla Model S!

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Niet gevonden wat u zoekt?
Neem contact op>>