Auto spuiten

Heeft uw auto parkeerschade, steenslag op de motorkap of wilt u eindelijk uw oldtimer laten opknappen? Dan kunt u bij Möller Autoschade uw auto laten spuiten. Möller Autoschade beschikt over ruime ervaring in auto spuiten. Wij werken aan de hand van de laatste technieken en spuiten uw auto in onze hightech spuitcabine. 

Auto spuiten

Weer strak in de lak

Wij hebben al vele klanten uit Rotterdam, Berkel, Pijnacker, Delft en Bergschenhoek en omgeving blij gemaakt met het opknappen van oude en nieuwe auto’s. Wij beschikken over ervaren autospuiters die exact weten hoe ze verschillende soorten auto’s en opdrachten moeten aanpakken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op of rij langs bij een van onze vestigingen voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Auto laten spuiten

Lakschade komt regelmatig voor. Heeft uw auto lakschade opgelopen door een verkeersongeluk, vandalisme, steenslag of parkeerschade? Bij Möller lossen we dit graag voor u op. Wij hebben voor iedere autoschade een passende herstelmethode. Kleine lakbeschadigingen kunnen bijvoorbeeld met spotrepair hersteld worden. Hierbij wordt de lakschade plaatselijk hersteld en hoeft er slechts maar een klein gedeelte van de auto gespoten te worden. Het is niet altijd mogelijk om lakschade met spotrepair te herstellen. Bij grotere autoschades kiezen we ervoor om uw auto(onderdeel) volledig te spuiten.

Hoe werkt auto spuiten?

Heeft u lakschade op bijvoorbeeld uw dak, deur, bumper of motorkap? Voor het beste resultaat moet in de meeste gevallen het gehele onderdeel gespoten worden. Bij Möller spuiten we uw auto in een van onze hightech spuitcabines, volgens de laatste technieken. Nadat alles is gespoten en de autolak is uitgehard met behulp van speciale infrarood lampen, wassen wij de auto zodat u weer met een stralende auto de weg op kunt. Möller autoschade maakt sinds 1979 onzichtbaar het verschil. 

Autolak herstellen? Möller bellen!

Hoe uw lakschade ook is ontstaan, het is vervelend genoeg. Möller maakt uw auto graag weer als nieuw. Naast het opknappen van uw auto verzorgen wij ook de complete afhandeling met uw verzekeraar. Wij werken met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij. Tijdens herstel kunt u gratis gebruik maken van ons vervangend vervoer. Maak direct een afspraak of rij langs bij een van onze vestigingen

Upgrade uw vervangende auto

Gratis vervangende auto
Tijdens herstel staat er een gratis vervangende auto voor u klaar

Luxe voor een lage prijs
Kies voor een grotere, luxere of open auto uit onze upgrade klasse

Ga voor groen
Kies dan voor de Tesla Model S!

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Niet gevonden wat u zoekt?
Neem contact op>>