Autoruitschade

Eens in de 10 jaar heeft de gemiddelde automobilist te maken met autoruitschade. Onder ruitschade valt een sterretje, barst of een ingeslagen ruit na inbraak. Ruitschade kan zorgen voor gevaarlijke situaties in het verkeer. Laat autoruitschade zo snel mogelijk herstellen. Afhankelijk van de grootte van ruitschade kunnen we uw ruit herstellen of vervangen. Uw schade wordt beoordeeld door een schade-expert, waarna we u een voorstel doen voor herstel. Wij zijn aangesloten bij Glassdrive en zijn ervaren in autoruitreparatie. Kom langs bij een dichtstbijzijnde Möller vestiging voor vrijblijvende schade advies of plan online direct een afspraak.

Autoruitschade

Is autoruitschade verzekerd?

Autoruitschade wordt niet door iedere verzekeraar vergoed. Wilt u weten of uw ruitschade wordt vergoed? Bekijk hiervoor de polisvoorwaarden van uw verzekering. Met een WA-verzekering is ruitschade niet gedekt. Bent u WA beperkt casco verzekerd? Dan kunt u ruitschade in de meeste gevallen wel zonder gevolgen claimen bij uw verzekeraar. Dit geldt ook voor schade door rellen, brand, schade door diefstal en joyriding. Echter wordt ruitschade met een beperkt-cascoverzekering niet vergoed als deze is ontstaan door een ongeval. Soms heeft een ruitschade claim een negatief effect op de bonus-malusladder en dus uw premie.

Autoruit repareren

Een sterretje in uw voorruit heeft een grote kans om te barsten. Vaak is het met het blote oog niet zichtbaar, maar de uiteinden van een sterretje scheuren langzaam steeds verder door. Plotselinge temperatuurwisselingen kunnen ervoor zorgen dat het sterretje in uw voorruit snel een grote barst wordt. Laat het sterretje in uw autoruit zo snel mogelijk behandelen. Bij Möller Autoschade repareren we sterretjes in uw voorruit met de hars-injectiemethode. Het sterretje is als het ware een putje met kleine scheuren. De hars vult de scheurtjes in uw ruit op. Hierdoor verdwijnen sterren en scheurtjes als sneeuw voor de zon. Wij herstellen ruitschade snel en vakkundig.

Autoruit vervangen

Een barst, of ingeslagen ruit kunnen we helaas niet herstellen met de hars-injectiemethode. Uw voorruit zal in dit geval vervangen moeten worden. U kunt bij Möller Autoschade terecht voor het vervangen van iedere autoruit, ongeacht merk, model of bouwjaar van de auto. Heeft u een ADAS camera achter de voorruit? Dan is na een voorruitvervanging kalibratie van de ADAS-camera noodzakelijk. Wilt u er zeker van zijn dat de camera na een voorruitvervanging weer werkt naar behoren? Maak dan een afspraak bij een van onze vestigingen. Wij beschikken over de juiste kennis en hulpmiddelen om uw auto met ADAS camera weer als nieuw te herstellen.

Uw autoruit in goede handen

Heeft u ruitschade aan de zijruit of achterruit? Deze schades kunnen niet hersteld worden. Zowel een zijruit als een achterruit moeten altijd in hun geheel vervangen worden. Ook hiervoor kunt u bij onze vestigingen terecht. Maak bij ruitschade zo snel mogelijk een afspraak zodat wij u weer veilig op weg kunnen helpen. Tijdens herstel staat er een vervangende auto voor u klaar en regelen wij het papierwerk inclusief de betaling rechtstreeks met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Wij werken samen met vrijwel iedere lease- en verzekeringmaatschappij in Nederland. Möller staat voor u klaar.

Upgrade uw vervangende auto

Gratis vervangende auto
Tijdens herstel staat er een gratis vervangende auto voor u klaar

Luxe voor een lage prijs
Kies voor een grotere, luxere of open auto uit onze upgrade klasse

Ga voor groen
Kies dan voor de Tesla Model S!

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Niet gevonden wat u zoekt?
Neem contact op>>