High Tech schadeherstel

Rijd u in een auto bomvol High Tech techniek? Geen zorgen, onze mensen zijn opgeleid tot High Tech autoschade specialisten. Dat houdt in dat u met al uw schade op het gebied van elektrische, hybride of (deels) aluminium vervaardigde voertuigen bij ons terecht kunt.

High Tech schadeherstel

Schadeherstel wordt steeds complexer door meer techniek in auto’s en met de komst van bijvoorbeeld rijhulpsystemen. De werkzaamheden bij een High Tech auto zijn gericht op de nieuwe technologieën en geavanceerde herstelmethoden die vakkundig volgens de richtlijnen van de autofabrikant uitgevoerd dienen te worden. Zo zit een High Tech auto vol met radars en camera’s ook wel bekend als ADAS. Met de komst van sensoren in bumpers, schermen en zijspiegels voor parkeren of ‘lane assist’ kan een onjuiste reparatie direct gevaarlijke consequenties hebben in het verkeer. Een te dikke laklaag op zo’n sensor of het niet goed kalibreren ervan, kan ervoor zorgen dat de auto verkeerde signalen, adviezen of zelfs handelingen geeft. 

Reparaties van High Tech auto’s mogen nooit onderschat worden. Het niet juist repareren van een High Tech auto levert een potentieel gevaar op voor u als bestuurder en medeweggebruikers. Daarom scholen wij onze monteurs continu bij, zodat zij up-to-date blijven over de nieuwste technieken en herstelmethodes. Bovendien werken onze monteurs met de modernste apparatuur. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kan.

Upgrade uw vervangende auto

Gratis vervangende auto
Tijdens herstel staat er een gratis vervangende auto voor u klaar

Luxe voor een lage prijs
Kies voor een grotere, luxere of open auto uit onze upgrade klasse

Ga voor groen
Kies dan voor de Tesla Model S!

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Niet gevonden wat u zoekt?
Neem contact op>>