Garantie

4 jaar lang en uw fabrieksgarantie blijft van kracht

Als Focwa Eurogarant bedrijf geeft Möller Autoschade vier jaar onvoorwaardelijke garantie op elke reparatie. Een garantie die het erkende vakmanschap en de zorgvuldige manier van werken van Möller Autoschade nog eens bevestigt.

Deze unieke garantie is samengesteld door een commissie van de ANWB en de Focwa. Zelfs uw fabrieksgarantie komt niet in gevaar. Is er op de herstelde delen een langere garantie termijn vanuit de fabriek, dan wordt deze automatisch overgenomen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het verlies van de dagwaarde van uw kostbare bezit. Schadeherstel bij Möller Autoschade betekent ook waardeherstel.

Gecertificeerd volgens NEN-ISO 9002 norm.

Als het maar glimt... dan zal het wel goed zijn, is een veel gehoorde kreet. Kwaliteit gaat echter verder. Het vakkundige schadeherstel bij Möller Autoschade is vastgelegd in een kwaliteitsborgingssysteem. Dit systeem wordt regelmatig gecontroleerd door het externe controle instituut de KEMA.

Al sinds 1992 voldoet Möller Autoschade aan de strenge NEN-ISO 9002 normen.

Met deze internationale kwaliteitsherkenning wordt nogmaals bevestigd dat uw auto in goede handen is. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact op met een dichtstbijzijnde vestiging. Wij vertellen u graag alles over de garantie die wij bieden op schadeherstel. 

Neem contact op

Vul vrijblijvend je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Niet gevonden wat u zoekt?
Neem contact op>>