Heeft u geen tijd
om de auto te brengen?

Geen probleem, wij komen de auto bij u ophalen!

Één telefoontje en het wordt geregeld

Bent u druk of niet in de gelegenheid om uw auto te brengen? Geen probleem, wij komen de auto bij u ophalen! Maak autoschade niet vervelender dan het al is en bel Möller Autoschade. Met één telefoontje is alles geregeld. Van het invullen van het schadeformulier tot en met het weer puntgaaf afleveren van uw auto. U kunt met de haal- en brengservice bij al onze vestigingen terecht. Makkelijker, sneller en efficiënter kan het niet. Wilt u meer informatie? Neem direct contact met ons op. Wij helpen u van harte verder. 

Schadeherstel bij Möller

Heeft u geen tijd om de auto bij ons op de vestiging af te leveren? Wij werken tegenwoordig geheel digitaal. Het is dus niet noodzakelijk dat u persoonlijk bij ons op de vestiging langskomt. U kunt digitaal de schadeherstel opdracht ondertekenen en wij zorgen ervoor dat we uw auto op de dag van herstel in de werkplaats hebben staan. Wij stemmen dit natuurlijk met u in samenspraak af. Rijdt uw auto niet meer? Of is het niet verstandig om deze nog te gebruiken? Dan komen wij uw auto met de auto-ambulance ophalen. Wij bespreken met u welke dag het beste schikt en aan de hand hiervan plannen wij een afspraak met u in.

Kosten haal- en brengservice

Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen. De kosten die u betaalt voor onze haal- en brengservice is afhankelijk van de afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij. In de meeste gevallen is dit bij Möller Autoschade volledig kosteloos. Mocht u toch liever geen gebruik maken van de haal- en brengservice, dan kunt u wel kosteloos gebruik maken van ons vervangend vervoer! Möller staat voor u klaar.  

Neem contact op

Vul vrijblijvend je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Niet gevonden wat u zoekt?
Neem contact op>>