Opel schadeherstel

Als uw Opel beschadigd is kunt u voor het schadeherstel terecht bij Möller Autoschade. De schade wordt hersteld en al het papierwerk wordt door ons met uw verzekeraar of leasemaatschappij geregeld. Een Opel die er weer als nieuw uit ziet zonder al het regelwerk. Wilt u meer weten over Opel schadeherstel? Wij helpen u graag verder. 

Opel schadeherstel

Als u voor Opel schadeherstel bij Möller Autoschade kiest, kiest u voor de allerhoogste kwaliteit en gunstige tarieven. Niet alleen een voordeel voor u, maar ook voor uw verzekeraar of leasemaatschappij. Want ook zij streven naar de aller veiligste auto voor u. Om u deze lage tarieven te kunnen garanderen hebben wij met bijna alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen goede afspraken gemaakt. Hierdoor kunnen wij u altijd het laagste eigen-risico aanbieden.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd op het gebied van Opel schadeherstel. Onze werkplaatsen beschikken over de juiste gereedschappen en de reparaties worden uitsluitend met originele onderdelen uitgevoerd. Hierdoor blijft uw fabrieksgarantie na herstel volledig van kracht en rijdt uw auto weer als vanouds. 

Schade aan uw Opel herstellen? Möller bellen

Schade aan uw Opel is nooit fijn. Autoschade zorgt voor ongewenste stress en een hoop regelwerk. Wij weten hoe vervelend dit kan zijn en willen u de rompslomp graag uit handen nemen. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij specialist op het gebied van schadereparaties. Wat uw schade ook is, bij ons is uw auto in goede handen. Rij zonder afspraak langs bij een van onze vestigingen in regio Rotterdam of maak online een melding van uw autoschade. Wij zorgen dat u mobiel blijft en er kosteloos een vervangende auto voor u klaar staat. Geen zin in al het regelwerk? Wij regelen al het papierwerk inclusief de betaling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. 

Heeft uw Opel een kleine beschadiging die u niet bij uw verzekeraar wil claimen? Of vergoedt uw verzekeraar de schade niet? Dan bieden wij meerdere opties aan. Kies bij kleine schade voor onze MAKE UP service aanpak. Wij rekenen voor deze service een klein bedrag en maken uw auto weer als nieuw. Een andere optie is de FixEasy budget formule. Door aanvullende services weg te laten kunnen wij de reparatie tegen een lager tarief aanbieden. Dit kan oplopen tot een kostenbesparing van wel 25%. Heeft u nog vragen over Opel schadeherstel? Kom langs bij een van onze vestigingen of neem contact met ons op. 

Neem contact op 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>