Wij zijn Möller

Altijd onszelf, nooit hetzelfde

Sinds 1979 zijn wij serieus goed in schadeherstel. Onze droom was en is het uitgroeien tot een begrip in Rotterdam en omstreken op het gebied van autoschade. Dat was en is onze missie iedere dag weer. Met het behalen van de Rotterdamse Ondernemers Prijs is bevestigd dat wij het anders doen, beter doen. Möller Autoschade is met 6 vestigingen en ca. 125  medewerkers uitgegroeid tot een begrip in de regio Rotterdam. Wij werken nauw samen met diverse automerken, leasemaatschappijen en nagenoeg iedere verzekeraar in Nederland.

De combinatie van goed management en vakkundig personeel vormen de sleutel van ons succes. Daarnaast is de bereidheid en de mogelijkheid tot investeren in moderne apparatuur cruciaal. In de afgelopen jaren is er door Möller Autoschade veel tijd en geld geïnvesteerd in vakgerichte opleidingen en trainingen voor het personeel. Mede hierdoor is er een sterk "wij-gevoel" ontstaan. Dit gevoel is één van de pijlers van een optimaal arbeidsklimaat. Het direct meetbare resultaat van het investeren in "human resources" is te vinden in een laag ziekteverzuim en een hoge arbeidsproductiviteit.

De Möller aanpak

Het kwaliteitsbewustzijn in het bedrijf is sterk aanwezig, zowel in de directiekamer als "op de werkvloer". Er wordt derhalve niet meer gesproken over "autoplaatwerkers" maar over "autoschadespecialisten". Alle medewerkers van Möller Autoschade mogen aanspraak maken op deze kwalificatie. De "Gemba Kaizen" theorie is als uitgangspunt  genomen als management aanpak. Hierdoor is een organisatie ontstaan die door  zelfwerkzaamheid en nemen van verantwoordelijkheden dag in dag uit steeds beter wordt.

Möller Autoschade heeft een naamsbekendheid in de regio Rotterdam van zo'n 84%.

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>