Medeweggebruikers, hagel, opspattende stenen of juist slechte weersomstandigheden. Autoschade zit in een klein hoekje. Heeft u schade aan uw Peugeot en wilt u dit zo snel mogelijk hersteld hebben? Möller Autoschade is gespecialiseerd in Peugeot schadeherstel en zorgt dat u snel weer van uw eigen auto kunt genieten. Meer weten over Peugeot schadeherstel? Op deze pagina leest u er meer over. 

Peugeot schadeherstel 

U heeft uw Peugeot met een speciale reden gekocht. Hij zag er mooi uit of u was onder de indruk van een van de vele features. Na schade wilt u natuurlijk dat dit behouden blijft en u er niet op achteruit gaat. Om te zorgen dat uw auto er na de reparatie weer als nieuw uit ziet, wordt Peugeot schadeherstel uitsluitend door specialisten uitgevoerd. Er wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen en uw Peugeot volgens de fabrieksnormen gerepareerd.

De schade aan uw Peugeot wordt altijd door ervaren handen hersteld. Zo hebben we verschillende technieken om uw auto niet alleen zo goed mogelijk, maar ook zo voordelig mogelijk te repareren. Een van deze technieken is de spotrepair methode. Krassen, bumperschade en kleine deukjes worden tegen een budgetprijs onzichtbaar gemaakt.

Möller Autoschade

Bij schade aan uw Peugeot is het logisch dat u al meer dan genoeg aan uw hoofd heeft. Wij nemen daarom zoveel mogelijk van u over. Al het papierwerk en de betaling met uwverzekeraar of leasemaatschappij wordt geregeld. Daarnaast zorgen wij kosteloos voor vervangend vervoer. Jij blijft mobiel en onze schadeherstel specialisten zorgen dat uw auto er weer tiptop uit komt te zien. 

Kiest u voor Möller Autoschade, dan kiest u voor kwaliteit en ervaring. Met meer dan 30 jaar ervaring is Möller Autoschade de specialist als het gaat om schadereparaties. Uw auto is in goede handen. Door onze expertise hebben wij met bijna iedere Nederlandse verzekeraar afspraken kunnen maken. U betaalt weinig tot geen eigen risico en uw auto is weer als nieuw. Het is logisch dat u niet alle autoschade wilt claimen bij uw verzekeraar. Het effect op uw schadevrije jaren is vaak groter dan de kosten van de reparatie. Om ook u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij hier een oplossing voor gevonden. Met onze MAKE UP service zorgen wij dat uw Peugeot er weer als nieuw uit komt te zien. En dat allemaal tegen een klein bedrag. Wilt u schade aan uw Peugeot laten herstellen en heeft u hier vragen over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag weer op weg.