Schadeherstel voor BMW

Als uw BMW beschadigd is wilt u maar 1 ding: de schade zo snel mogelijk laten verhelpen. Of het nu gaat om kleine- of grote autoschade. Möller autoschade is gespecialiseerd in BMW schadeherstel en helpt u snel weer op weg. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Op deze pagina vindt u alles over BMW schadeherstel. 

Schade aan uw BMW professioneel hersteld

Een BMW koopt u niet voor niks. De auto’s zijn van hoge kwaliteit, veilig en voorzien van moderne technologie. Om het vertrouwde BMW-gevoel en optimale veiligheid te behouden, vraagt BMW schadeherstel om specialistische kennis. De vakmensen van Möller schadeherstel beschikken niet alleen over de benodigde vakkennis, maar werken ook uitsluitend met originele BMW onderdelen. Deze onderdelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn perfect op uw BMW model afgestemd. Zo kunt u optimaal van uw auto blijven genieten, ook na schade. Daarnaast blijft de fabrieksgarantie van uw BMW behouden en voelt uw auto weer als nieuw. 

Autoschade is een breed begrip waar veel verschillende soorten schades onder vallen. Van beschadigde velgen en krassen tot ruit- en blikschade. Voor het herstellen van lakschade maken wij gebruik van het milieuvriendelijke BMW ColorSystems. Dit laksysteem zorgt ervoor dat de resultaten identiek zijn aan de originele lak. Qua kleur, maar ook qua glans. Niet zo gek dus dat dit ook wordt gebruikt bij eventuele garantiereparaties van nieuwe BMW wagens. 

Autoschade herstellen? Möller bellen!

Schade aan uw BMW is natuurlijk hartstikke vervelend. Möller autoschade zorgt niet alleen dat uw schade snel verholpen wordt, maar ook dat uw BMW na een schade weer in nieuwstaat verkeerd. Met meer dan 40 jaar ervaring is zijn wij specialist in schadereparaties. Wat uw schade ook is, bij ons bent u op het juiste adres. Rij zonder afspraak langs bij één van onze vestigingen in regio Rotterdam of maak online een melding van uw autoschade. Wij zorgen dat er een vervangende auto voor u klaar staat en regelen al het papierwerk inclusief de betaling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Wij hebben met bijna iedere verzekeraar in Nederland afspraken gemaakt. Hierdoor betaalt u minder of geen eigen risico en staat er zonder extra kosten een vervangende auto voor u klaar. Wilt u voor een dag in een nog luxere of elektrische auto rijden? Dan kunt u tegen een klein bedrag voor een upgrade kiezen.  

Heeft uw BMW een kleine beschadiging die u niet bij uw verzekeraar wil claimen? Of wilt u uw auto laten opfrissen voor de verkoop? Kies dan voor onze MAKE UP service aanpak. Voor een lage pakketprijs maken wij uw auto weer als nieuw. Heeft u verder nog vragen over BMW schadeherstel? Neem dan contact met ons op of rij langs bij een dichtstbijzijnde vestiging

Neem contact op 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>