Autoschadeherstel in Rotterdam

Kleine of grote autoschade repareren? Met meer dan 40 jaar ervaring is Möller Autoschade specialist in schadereparaties. Wij herstellen uw autoschade aan de hand van de nieuwste technieken met de meest moderne apparatuur. Onze schadeherstellers worden door middel van cursussen en trainingen op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van autoschade? Rij zonder afspraak langs bij een van onze vestigingen of meld uw autoschade online aan.  

Uw vervangende auto staat klaar

Of u nu een privé of zakelijke autorijder bent, u bent voor iedere schade bij ons op het juiste adres. Bij autoschade staat een vervangende auto voor u klaar en regelen wij het papierwerk inclusief de betaling rechtstreeks met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Met nagenoeg iedere verzekeraar in Nederland hebben wij afspraken gemaakt.  Door deze afspraken betaald u minder of geen eigen riscio en staat tijdens de schadereparatie er altijd een gratis vervangende auto voor u klaar. Wilt u liever een auto met iets meer luxe? Dan hebben wij voor u de upgrade service. U rijdt al vanaf €10,- per dag in een Nissan Note, Mercedes Benz, Volkswagen Golf of de Porsche Boxster.

Service na werktijd of in het weekend

Wenst u persoonlijke service in het weekend of na werktijd? Bel dan onze servicelijn 010- 466 10 66. Zaterdag zijn onze vestiging in Schiebroek - Hillegersberg  en Spaande Polder van 09.00 tot 12.00 uur geopend. Wilt u graag een afspraak maken voor in het weekend? Neem dan contact op met de desbetreffende vestiging voor de mogelijkheden. 

Cosmetisch schadeherstel

Ook voor cosmetisch schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een kleine beschadiging die u niet wilt claimen of wilt u de auto weer fris maken? Kies dan voor onze MAKE UP Service aanpak. Voor vaste lage pakket prijzen maken wij uw auto weer als nieuw. Wij helpen u graag weer veilig op weg.