Skoda schadeherstel

Hoe u het ook went of keert: het rijden in een auto brengt schade zich mee. Van steeninslag tot kleine krasjes, parkeerschade of het onverhoopt raken van een paaltje. Ontzettend vervelend, maar helaas niet te voorkomen. De autoschade experts van Möller Autoschade weten hoe rot dit kan zijn en helpen u graag weer op weg. Wilt u meer weten over Skoda schadeherstel? Wij vertellen u hier graag meer over. 

Skoda schadeherstel

Vroeger had Skoda een wat stoffig imago. Al dan niet te danken aan de reclames op televisie. Deze tijd ligt al ver achter ons en inmiddels zijn de auto's van Skoda een complexe mix tussen hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technologieën. Het is dan ook niet gek dat het repareren van een Skoda om expertise vraagt. Expertise waar onze autoschade specialisten over beschikken. 

Onze specialisten monteren uitsluitend originele merkonderdelen. Helemaal aangepast op het model van uw auto. U kunt er daardoor op vertrouwen dat uw Skoda altijd zijn hoge kwaliteits-en veiligheidsniveau behoudt. Is uw Skoda nog relatief nieuw en valt hij nog onder een garantieregeling? Dan blijft uw garantie gewoon ongewijzigd. Ook de inruilwaarde blijft hetzelfde als voor de schade. 

Möller Autoschade 

Möller Autoschade heeft al ruim 40 jaar ervaring in het vak en is daardoor expert op het gebied van autoschades. Wilt u dat uw Skoda snel en zonder extra regelwerk hersteld wordt? Wij zorgen niet alleen voor een snelle professionele afhandeling van uw autoschade, maar nemen u ook al het papierwerk uit handen. Van het invullen van het schadeformulier tot de financiële afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. 

Onze autoschade specialisten hebben veel ervaring met Skoda schadeherstel. Uw auto wordt merk conform gerepareerd en er worden uitsluitend originele onderdelen gebruikt. Hierdoor blijft uw auto aan de normen voldoen en blijft de fabrieksgarantie behouden. Wordt de schade aan uw Skoda niet vergoed? Of wilt u de schade niet claimen? Dan bieden wij tal van voordelige opties aan. Eén daarvan is onze MAKE UP service. Kleine schades worden tegen een lage pakketprijs professioneel hersteld. Meer weten over Skoda schadeherstel? Neem dan contact met ons op of rij langs bij een dichtstbijzijnde vestiging

Neem contact op 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>