Spotrepair

Krassen worden voordelig hersteld

Autoschade zit vaak in een klein hoekje. Een beschadiging aan uw auto is zo opgelopen. Heeft u een kleine lakschade aan uw auto? Spotrepair is een innovatieve schadeherstelmethode om kleine beschadigingen snel, goedkoop en professioneel te laten repareren. Onze spotrepair experts maken uw auto graag weer als nieuw. 

Herstellen met spotrepair

Spotrepair is een hele effectieve manier van schadeherstel waarbij lakschade plaatselijk hersteld worden. Met spotrepair is het niet nodig om het beschadigde onderdeel in zijn geheel mee te nemen. Dit zorgt ervoor dat deze methode snel, voordelig en minder schadelijk voor het milieu is. Spotrepair wordt vaak toegepast op kleine autoschades, denk hierbij aan kleine krasschade, schaafschade of lakschades. Schades ter grootte van maximaal 1 A4 komen in aanmerking om hersteld te worden middels deze methode. Wilt u weten of wij uw autoschade kunnen herstellen met spotrepair? Rij langs bij een vestiging voor een vrijblijvend adviesgesprek met een Möller schade expert.  

Wij maken onzichtbaar verschil

Heeft uw auto kleine lakschade en wilt u de schade vakkundig laten herstellen? Rij dan even bij ons langs voor een vrijblijvende prijsopgaaf. Möller Autoschade heeft meerdere vestigingen in Rotterdam Centrum, Rotterdam Kleinpolderplein, Rotterdam Schiebroek Hillegersberg, Rotterdam Spaanse polder, Rotterdam Zuid & Berkel en Rodenrijs. Onze vestigingen zijn gespecialiseerd in zowel autoschade als in spotrepair. Möller Autoschade maakt krassen, bumperschade en kleine deukjes onzichtbaar voor een mooie prijs.

Heeft u kleine lakschade dan biedt de spotrepair techniek uitkomst. Bumpers, wieldoppen en verticale delen van uw auto kunnen gemakkelijk met de spotrepair techniek worden hersteld. Ook wanneer u een gat of scheurtje in uw bumper heeft, kan Möller de schade aan uw auto herstellen. Zonder afspraak kunt u bij onze vestigingen langsrijden voor een vrijblijvende prijsopgave. Liever wel een afspraak inplannen? U regelt het gemakkelijk en snel online. 

Maak een afspraak 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>