Spotrepair kosten

Spotrepair is een herstelmethode waarbij de schade plaatselijk hersteld wordt. De schadehersteller probeert het oppervlak van de schade zo klein mogelijk te houden waardoor er bespaard kan worden op materialen en tijd. Het herstellen van uw schade met spotrepair gaat een stuk sneller en daardoor liggen de kosten ook lager. Spotrepair is een voordelige herstelmethode. De uiteindelijke prijs voor spotrepair is afhankelijk van diverse factoren.

Kosten van spotrepair

Spotrepair is een snelle en goedkopere manier van schadeherstel en wordt vaak ingezet wanneer er kleine beschadigingen aan de lak of uw auto zijn. Bij spotrepair wordt alleen het plekje behandeld wat daadwerkelijk beschadigd is. Spotrepair is daarom ook minder geschikt voor grote beschadigingen. De kosten van spotrepair zijn afhankelijk van de grootte, plaats en aard van de schade. Daarbij wordt er ook gekeken of er andere bijzonderheden zijn waar tijdens herstel van uw auto rekening mee gehouden moet worden. Op basis van deze factoren kunnen onze schade adviseurs een prijs voor spotrepair berekenen. Rij langs bij een van onze vestigingen of plan direct een afspraak in voor gratis schadeadvies.

Gratis schadeadvies 

Kosten voor spotrepair wel of niet claimen?

Doordat de kosten van kleine autoschades met spotrepair vrij laag gehouden kunnen worden is het vaak verstandiger om deze schades zelf te betalen. U bent namelijk al snel een aantal schadevrije jaren kwijt wanneer u een relatief klein bedrag claimt bij uw verzekeraar. Hierdoor verliest u uw no-claim korting en gaat uw maandelijkse premie flink omhoog. Of u de kosten voor spotrepair wel of niet moet claimen is afhankelijk van uw schade en uw verzekering. Wij adviseren u graag over de beste aanpak voor herstel. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>