Uitdeuken

Een deuk in uw auto is altijd vervelend. Niemand zit erop te wachten maar het kan de beste overkomen. Heeft u een deuk opgelopen naar aanleiding van een verkeersongeval, hagelbui of door een paaltje wat u tijdens het inparkeren over het hoofd heeft gezien? Laat uw schade zo snel mogelijk uitdeuken. Wij zijn specialist in het uitdeuken van zowel kleine schades, als grote schades. Voor iedere deuk hebben wij een passende herstelmethode. Kom langs bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij staan voor u klaar.

Methodes auto uitdeuken

Heeft u een klein deukje zonder lakschade? Dan zetten wij de techniek uitdeuken zonder spuiten in. Deze methode wordt gebruikt bij deukjes ter grootte van een twee-euromunt waarbij de lak niet of licht beschadigd is. De schade is relatief gemakkelijk te herstellen met de uitdeuken zonder spuiten techniek. Heeft u een deuk met daarbij lakschade? Na het uitdeuken wordt uw auto behandeld door een van onze ervaren autospuiters. U kunt bij ons terecht voor het uitdeuken van onder andere deuken op uw deur, wielkast, motorkap en dak. Geen schade te gek!    

Kosten uitdeuken

De prijs van uitdeuken is afhankelijk van de gekozen herstelmethode en de plaats van de deuk. Daarbij wordt er ook gekeken naar de diepte en grootte van de deuk. De kosten van uitdeuken kunnen per schade nogal verschillend zijn. Kunnen wij uw schade herstellen met de uitdeuken zonder spuiten methode? Dan zullen de kosten een stuk lager zijn dan wanneer we na het uitdeuken uw auto ook nog deels moeten spuiten. Wij adviseren u graag over het uitdeuken van uw auto. Neem contact met ons op en plan een afspraak in of rij langs bij een van de dichtstbijzijnde vestigingen voor persoonlijk advies. Möller staat voor u klaar.

Maak een afspraak 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>