Uitdeuken grote deuk

Bij onze vestigingen in omgeving Rotterdam en Lansingerland kunt u terecht voor het laten uitdeuken van zowel kleine- als grote deuken in uw auto. Afhankelijk van de plaats en grootte van de deuk kiezen wij een passende herstelmethode. Er zijn verschillende methodes voor het uitdeuken van een grote deuk. Naast uitdeuken zonder spuiten werken wij onder andere met de methode de hamer en tas. Deze basismethode wordt vaak gebruikt in combinatie met de spotter- en miracle methode. Bent u benieuwd hoe wij uw grote deuk kunnen uitdeuken? Neem contact met ons op of rij langs bij een van onze vestigingen.

Auto uitdeuken grote deuk kosten

De kosten voor het uitdeuken van een grote deuk kunnen nogal verschillen. Voor het berekenen van het schadebedrag wordt niet alleen gekeken naar de grootte van de deuk, maar ook naar de omliggende schade en de staat van de autolak. Heeft u een flinke deuk maar geen lakschade? Dan kunnen we uw grote deuk uitdeuken zonder te spuiten. Bij deze herstelmethode blijft uw eigen lak intact, we hoeven dus geen onderdelen te spuiten. Dit zorgt ervoor dat de kosten voor het uitdeuken van een grote deuk laag blijven. Heeft u een grote deuk met daarbij lakschade? Na het uitdeuken zullen wij uw auto (onderdeel) moeten spuiten. De kosten kunnen hierdoor hoger uitvallen. Maak een afspraak of rij langs bij een van onze vestigingen, onze schade adviseurs geven u graag een vrijblijvende prijsopgaaf.

Grote deuk uitdeuken bij Möller Autoschade

Met 40 jaar ervaring in schadereparaties zijn wij expert in vakkundig herstellen van grote deuken. Wij kiezen altijd een passende herstelmethode voor uw autoschade. Grote deuken kunnen wij onder andere uitdeuken middels de methode uitdeuken zonder spuiten. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging voor persoonlijk advies en een vrijblijvende prijsopgaaf of maak online direct een afspraak voor het herstellen van uw grote deuk.

Maak online een afspraak 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>