Heeft u last van kleine deukjes in uw auto? Helaas, ook deze vallen op en zorgen ervoor dat de auto er onverzorgd uitziet. Deuken zijn er in alle soorten en maten. Kleine deukjes kunnen we in de meeste gevallen uitdeuken met de herstelmethode uitdeuken zonder spuiten. De kosten van een klein deukje uitdeuken blijft hierdoor laag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw autoschade? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging voor een gratis adviesgesprek met een van onze schade adviseurs. Wij helpen u graag verder. 

Uitdeuken kleine deukjes

Met meer dan 40 jaar ervaring in schadereparaties zijn wij expert in kleine deukjes uitdeuken. Aan de hand van de nieuwste technieken maken wij uw auto weer als nieuw. De kosten van kleine deukjes uitdeuken kunnen variëren en zijn afhankelijk van de locatie en grootte van de schade. Heeft iemand met zijn trekhaak tegen uw bumper aangezeten? Of heeft u hagelschade op uw dak opgelopen? Deze kleine deukjes verhelpen we graag voor u middels uitdeuken zonder spuiten. De kosten van uitdeuken van kleine deukjes berekenen we per schadegeval. Kom bij ons langs voor advies over herstel van uw schade.

Kosten uitdeuken kleine deuk

Deukjes in uw auto zijn zo opgelopen, gelukkig zijn deze ook zo hersteld. Onze professionele schadeherstellers hebben ruime ervaring in het uitdeuken van kleine deukjes aan uw auto. Wij werken aan de hand van de laatste technieken. Kom langs bij Möller Autoschade voor vakkundig en betrouwbaar schadeherstel in omgeving Rotterdam en Lansingerland. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf en advies of rij langs bij een dichtstbijzijnde vestiging. 

Maak direct een afspraak