Uitdeuken met lakschade

Vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken, een deuk met lakschade. Tegenwoordig worden deuken met lakschade vrijwel altijd hersteld door middel van spotrepair. Met deze methode kunnen we uw autoschade plaatselijk herstellen. Voorheen moest bij lakschade de gehele auto opnieuw gespoten worden, tegenwoordig wordt enkel het beschadigde deel opnieuw gespoten. In uitzonderlijke gevallen is dit niet mogelijk en zullen wij alsnog uw gehele auto moeten spuiten. Wij geven u graag passend advies met betrekking tot uw autoschade.

Uitdeuken auto met lakschade

Heeft uw auto een deuk groter dan vier centimeter? In de meeste gevallen is het niet mogelijk om uw schade te behandelen met uitdeuken zonder spuiten. Wanneer de deuk niet met uitdeuken zonder spuiten behandeld kan worden is uitdeuken en plamuren van uw auto onvermijdelijk. We zullen naast deels uitdeuken van uw auto ook te werk gaan met plamuur. Voordat we dit kunnen aanbrengen moet de lak geschuurd worden. Vervolgens wordt met grondverf een hechtlaag aangebracht. Nadat de hechtlaag is aangebracht plakken we van rand tot rand de schade af en kunnen we beginnen met spuiten. Na het spuiten wordt de lak gedroogd en uw auto gewassen. U kunt weer met een stralende auto op pad.

Kosten auto uitdeuken en plamuren

U zult zich vast afvragen wat de kosten van uitdeuken met lakschade zijn. De kosten kunnen per schadegeval nogal variëren. Deze zijn afhankelijk van het merk van uw auto, de autolak en de grootte van de schade. U kunt bij een van onze vestigingen langsrijden voor een vrijblijvende prijsopgaaf.  Wilt u liever direct een afspraak inplannen? Neem contact met de dichtstbijzijnde vestiging op, of regel het gemakkelijk en snel online.

Maak een afspraak 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>