Möller Autoschade kan vakkundig kleine autoschades herstellen door het toepassen van de "uitdeuken zonder spuiten" techniek. Wanneer er een deukje in uw auto zit en er geen lakschade te zien is, kunnen wij met deze techniek uw auto weer mooi maken. Bij deze techniek wordt bespaard op materiaal en tijd. Het herstellen kost minder en de auto is snel weer gereed. De originele lak van uw auto blijft behouden en de uitdeuken zonder spuiten methode is een stuk voordeliger dan wanneer de auto na herstel gespoten moet worden. 

Voordelen herstelmethode

De techniek uitdeuken zonder spuiten heeft een aantal voordelen voor u als klant. Bij deze techniek komt geen plamuur- en spuitwerk aan de pas. Hierdoor is deze methode gemiddeld 50 tot 75 procent goedkoper dan wanneer uw schade na het uitdeuken ook nog geplamuurd en gespoten moet worden. Uitdeuken zonder spuiten is een snel proces, u bent uw auto bij herstel niet lang kwijt. Bij Möller autoschade beschikken we over de juiste kennis en materialen om uw deuk snel en vakkundig te herstellen.

Uitdeuken zonder spuiten bij Möller

Onze schadeherstellers hebben ruime ervaring in uitdeuken zonder spuiten. Dankzij deze ervaring in combinatie met het juiste gereedschap kunnen wij uw auto snel uitdeuken. Wilt u een deuk in uw auto laten verwijderen en heeft u geen lakschade? Rij langs bij een van onze vestigingen voor advies, neem direct contact op of plan online direct een afspraak in voor herstel. 

Maak direct een afspraak