Volkswagen schadeherstel

Helaas zit een ongeluk al in een klein hoekje. Of het nu om een kras gaat of om flinke deuken. Schade aan uw Volkswagen is nooit leuk. Het liefst wilt u dan natuurlijk maar 1 ding: de schade zo snel mogelijk laten herstellen. Möller autoschade is gespecialiseerd in Volkswagen schadeherstel en helpt u snel weer op weg. Op deze pagina vertellen wij u meer over Volkswagen schadeherstel. 

Volkswagen schadeherstel 

Autoschade is een breed begrip waar van alles onder kan vallen. Van kapotte velgen en kleine krasjes tot flinke deuken en parkeerschade. Autoschade, groot of klein, wordt vakkundig door onze specialisten hersteld. Een van de technieken waar wij gespecialiseerd in zijn is uitdeuken zonder spuiten. Wanneer er kleine deukjes in uw auto zitten en er verder geen lakschade te zien is, kunnen wij met deze techniek uw auto weer netjes maken. Dit is niet alleen kostenbesparend, maar ook tijdbesparend. Moet uw auto toch gespoten worden? Möller beschikt over ervaren autospuiters die exact weten hoe ze de schade aan uw Volkswagen moeten aanpakken. Komt u langs voor een vrijblijvende prijsopgaaf?

Een Volkswagen is een ontzettend veilige auto. Dit komt niet alleen door nieuwe systemen, maar voor een groot deel ook door de constructie van de carrosserie. Hierin zijn veel veiligheidsvoorzieningen aangebracht die met het blote oog bijna niet te zien zijn. Om deze voorzieningen te behouden, vraagt Volkswagen schadeherstel om specialistische kennis. De vakmensen van Möller gebruiken uitsluitend originele Volkswagen onderdelen en zorgen dat de auto aan de strenge fabrieksspecificaties van Volkswagen voldoet. Hierdoor behoudt u de fabrieksgarantie. 

Möller Autoschade 

Schade is nooit leuk en komt altijd op een moment dat u het niet verwacht. De specialisten van Möller autoschade herstellen niet alleen de schade aan uw Volkswagen, maar nemen u ook heel wat zorgen uit handen. Zo staat er altijd een vervangende auto voor u klaar en blijft u mobiel. Wilt u van de gelegenheid gebruik maken en een keer in een nog luxere auto rijden? Dan kunt u tegen een klein bedrag een luxe auto als vervangend vervoer kiezen. Kies voor de Möller Upgrade service

Met meer dan 30 jaar ervaring is Möller Autoschade de specialist in schadereparaties. Dat ziet u niet alleen terug in de kwaliteit, maar ook in de contacten met verzekeraars. Wij regelen niet alleen al het papierwerk inclusief betaling met uw leasemaatschappij of verzekeraar, maar hebben ook met bijna iedere Nederlandse verzekeraar afspraken gemaakt. Zo betaalt u bijna geen eigen risico en wordt uw auto met zorg gerepareerd. 

Heeft uw Volkswagen slechts een kleine beschadiging en wilt u dit niet bij uw verzekeraar claimen? Dan biedt onze MAKE UP service uitkomst. Voor een klein bedrag zorgen wij dat uw auto er weer als nieuw uit komt te zien. Heeft u nog vragen over het herstellen van uw Volkswagen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag weer veilig op weg. 

Maak een afspraak 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>