Volvo schadeherstel

Veilig, kwalitatief en vooral betrouwbaar. Termen om de auto's van Volvo te beschrijven. Als dit voor u reden is geweest om voor een Volvo te kiezen, wilt u natuurlijk dat dit ook na eventuele schade behouden blijft. Gelukkig bent u voor Volvo schadeherstel bij ons aan het goede adres. 

Volvo schadeherstel

Volvo schadeherstel vraagt om expertise. Onze schadeherstel specialisten hebben kennis van alle Volvo modellen en maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Dit in combinatie met jarenlange ervaring en moderne gereedschappen zorgt ervoor dat uw auto in goede handen is. Uw Volvo blijft aan alle voorwaarden voldoen en is net zo veilig als voor de schade. Heeft u nog garantie op uw Volvo? Dan blijft ook dit ongewijzigd. 

Heeft uw Volvo kleine beschadigingen? Bijvoorbeeld door een hagelbui of een auto portier op een parkeerplaats? Als de lak nog intact is kunnen wij kleine deukjes gemakkelijk en snel verwijderen. Dit doen met de techniek “uitdeuken zonder spuiten”. Doordat uw auto niet opnieuw gespoten hoeft te worden scheelt dit niet alleen flink in de kosten, maar ook qua tijd. Lichte schade aan de bumper of kleine lakschade lossen wij op middels spotrepair. Krassen, bumperschade en kleine deukjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. En dat allemaal voor een goede prijs. 

Möller Autoschade 

Autoschade, hoe groot of klein ook, heeft altijd impact. Het komt nooit goed uit en er moet ineens van alles geregeld worden. En dan nog niet te spreken over de kosten die er bij komen kijken. De medewerkers van Möller Autoschade weten hoe vervelend dit kan zijn en doen er dan ook alles aan om u zo snel mogelijk te helpen.

Möller Autoschade biedt service in de breedste zin van het woord. Heeft u schade aan uw Volvo? Dan hoeft u ons alleen maar te bellen of uw auto langs te brengen. Wij zorgen vervolgens dat alles geregeld wordt. Van Volvo schadeherstel, tot het regelen van vervangend vervoer en de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Heeft u geen tijd om uw auto bij ons langs te brengen of om deze op te komen halen? Dan zetten wij hem gepoetst en hersteld weer bij u voor de deur met onze haal- en brengservice. Wilt u meer weten over Volvo schadeherstel óf bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar. Kom zonder afspraak langs bij een dichtstbijzijnde vestiging of neem direct contact met ons op. Wilt u liever een afspraak maken? Dit regelt u gemakkelijk en snel online. 

Maak online een afspraak 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>