Bumperschade

Bumpers zijn uitgevonden om uw auto te beschermen tegen grotere schade. Voor- en achterbumpers vangen vaak de eerste klap op tijdens een ongeval. Hierdoor is bumperschade de meest voorkomende autoschade die er bestaat. Door het opvangen van de schade tijdens een ongeluk kan uw bumper scheuren of flinke deuken of krassen krijgen. Wij adviseren altijd om bumperschade zo snel mogelijk te laten herstellen zodat uw bumper zijn beschermende functie weer kan uitvoeren. Wij adviseren u graag over het herstellen van uw bumperschade. Neem contact met ons op voor gratis schadeadvies.

Bumperschades en herstelmethodes

Op uw bumper kunnen na een ongeval verschillende soorten schades zichtbaar zijn. Verschillende soorten schades vragen ook om verschillende soorten herstelmethodes. Bij Möller Autoschade kiezen wij altijd de meest geschikte herstelmethode voor het herstellen van bumperschade. Heeft u te maken met lakschade op uw bumper? Wij kunnen dit herstellen door de bumper (gedeeltelijk) te spuiten. Krassen op de bumper? Wanneer het schadeoppervlak niet te groot is kunnen wij dit herstellen met spotrepair. Deze methode wordt ook wel plaatselijk ‘bijspuiten’ genoemd.

Naast schade aan de lak, is een deuk in de bumper ook zo opgelopen. Kleine deukjes kunnen we herstellen met de uitdeuken zonder spuiten methode. Deze methode is vaak goedkoper dan andere herstelmethodes omdat we kunnen besparen op materiaal en tijd. Grotere deuken zullen naast het uitdeuken ook gespoten moeten worden. Hier hebben wij professionele spuitcabines voor. 

Heeft u een flinke klap gehad tegen de bumper? Dan kan het zijn dat deze gescheurd is. Vroeger konden gescheurde bumpers niet gerepareerd worden en werden deze direct vervangen. Tegenwoordig kunnen wij gescheurde bumpers in sommige gevallen zelfs plaatselijk herstellen. De bumper wordt uitgedeukt, gelast en overgespoten voor het beste resultaat. Mocht uw bumperschade niet meer te herstellen zijn, dan kunnen wij de bumper ten alle tijden vervangen.

Schadeherstel bij Möller

De kosten van bumperschade herstellen zijn afhankelijk van de hoeveelheid én de grootte van uw bumperschade. Daarbij wordt in de berekening van het schadebedrag ook gekeken naar het type auto en het materiaal waarvan de bumper is gemaakt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs bij een van onze vestigingen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wilt u liever direct een afspraak inplannen? U regelt dit gemakkelijk en snel online.

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>