Renault schadeherstel

Schade aan uw Renault is nooit fijn, maar helaas kan het ons allemaal overkomen. De specialisten van Möller Autoschade kunnen u echter volledig ontzorgen. U kunt niet alleen voor Renault schadeherstel bij ons terecht, wij nemen u ook het regelwerk uit handen. Wilt u meer weten over Renault schadeherstel? Wij helpen u graag verder.

Renault schadeherstel

Renault staat bekend als een veilig merk. De auto’s zijn niet alleen uitgerust met moderne en geavanceerde hulpsystemen, maar ook met een stevige kooiconstructie. Deze combinatie zorgt niet alleen voor veilige auto’s, maar ook dat Renault schadeherstel door een specialist uitgevoerd moet worden. Er moet namelijk aan veel meer gedacht worden dan alleen uitdeuken. Möller Autoschade zorgt ervoor dat uw auto ook na de reparatie weer even sterk en veilig is als voorheen. 

Om te zorgen dat de veiligheid gewaarborgd wordt, maken onze autoschadeherstel specialisten uitsluitend gebruik van originele Renault materialen. Uw auto behoudt zo zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau en ook uw garantie blijft ongewijzigd. En dit allemaal tegen lage tarieven. Kleine beschadigingen aan de carrosserie of andere auto delen hadden vroeger nog grote gevolgen. Complete delen moesten vervangen worden wat niet alleen veel tijd kost, maar ook voor een hoog kostenplaatje zorgt. Gelukkig is dit inmiddels al lang niet meer het geval en kunnen wij uw Renault schadeherstel professioneel en voordelig uitvoeren. Bijvoorbeeld door uitdeuken zonder spuiten of spotrepair

Möller Autoschade

Möller Autoschade is sinds de oprichting in 1979 uitgegroeid tot een begrip in regio Rotterdam. Met 7 vestigingen en circa 125 medewerkers heeft u in Rotterdam altijd een autoschadespecialist in de buurt. Wij werken nauw samen met diverse automerken, leasemaatschappijen en bijna iedere verzekeraar in Nederland. Wij kunnen u hierdoor altijd de hoogste kwaliteit en de beste afspraken garanderen. 

Heeft u schade aan uw Renault maar geen zin in alle rompslomp eromheen? Dan lossen wij dit graag voor u op. Wij zorgen niet alleen voor Renault schadeherstel van hoge kwaliteit, maar regelen ook al het papierwerk en de financiële afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Het enige wat u dan nog rest is het brengen en halen van uw auto. Wilt u tijdens de reparaties gewoon mobiel blijven? Daar wordt voor gezorgd. Er staat altijd gratis vervangend vervoer voor u klaar. Wilt u meer weten over Renault schadeherstel? Rij gerust zonder afspraak bij een dichtstbijzijnde vestiging langs of neem direct contact met ons op.

Neemt contact op 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>