Stoeprandschade herstellen

Een van de meest voorkomende velgschades is stoeprandschade. Onder stoeprandschade verstaan we krassen aan de buitenkant van de velg, die ontstaan doordat u de stoeprand raakt. U herkent vast wel het gevoel dat u tijdens het inparkeren net te dicht op de rand zit en zo schade krijgt aan de velg. Beschadigde velgen door stoeprandschade kunnen wij voor u herstellen en/of coaten. Kom langs bij onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij maken uw velgen graag weer als nieuw!  

Velgschade

Het beschadigen van de velgen is een van de grootste irritaties van automobilisten. Beschadigde velgen zorgen voor afbreuk van het uiterlijk van de auto. Daarnaast kan stoeprandschade op de velg ervoor zorgen dat er in de toekomst roest en corrosie op de velgen ontstaat. Wij raden u daarom aan om de velgschade zo snel mogelijk te laten herstellen. Bij Möller Autoschade kunnen we uw velgen richten en repareren met de grootst mogelijke precisie.

Kosten stoeprandschade

De kosten voor het herstellen van stoeprandschade verschillen per situatie en zijn afhankelijk van meerdere zaken. Zo is het belangrijk om in kaart te brengen welk onderdeel van de auto de stoeprand heeft geraakt en hoe groot het schadeoppervlak is. Daarbij kijken we ook of uw velg alleen wat krasjes heeft of dat er ook andere schade aanwezig is. Op basis van deze factoren berekenen wij de prijs voor herstel. Het herstellen van stoeprandschade kan op verschillende manieren. In sommige gevallen kunnen wij uw velg polijsten. In andere gevallen is het noodzakelijk om te zandstralen, coaten of spuiten. Kom langs bij onze dichtstbijzijnde vestiging voor een gratis adviesgesprek over het herstellen van uw velgen.  

Vakkundig herstel bij Möller

U kunt bij ons terecht voor het laten spuiten, glansdraaien, richten of poeder coaten van uw beschadigde velgen. Wij werken aan de hand van de nieuwste technieken voor de beste kwaliteit. Tijdens het herstellen van uw stoeprandschade kunt u gratis gebruik maken van vervangend vervoer. Plan online direct een afspraak in of kom langs bij onze dichtstbijzijnde vestiging voor een gratis adviesgesprek.

Maak een afspraak 

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>